Arturas, keisdamas moterų draugiją, iš pradžių šėlo su Vilija Matačiūnaite, vėliau glaudėsi prie savo mylimosios Viktorijos Engelgardt-Bajor, tačiau neilgai. Netrukus įsilinksminęs šokėjas jau džiaugėsi radijo laidų vedėjos ir žurnalistės Saulės Žemaitytės kompanija, tačiau netrukus ir ją iškeitė į kolegišką flirtą su I. Valinskiene.

Ne prasčiau linksminosi ir vienas „Kviečiu šokti“ favoritų Radži. Jis vakarą leido maloniai šnekučiuodamasis su Ana Kapustina, Ieva Šimukauskiene ir kitomis kolegėmis. Vakarėlyje apsilankė ir viena ištikimiausių dainininko gerbėjų Raisa Šarkienė, tačiau iki paryčių neužsibuvo.

Tiesa, idėja linksmintis iki ryto ne visiems atrodė patraukli. Štai parlamentaras Andrius Šedžius su mylimąja Monika Kvietkute nebuvo vieni paskutiniųjų, linksmybes baigusių jau prašvitus. Mylimajai ištiesęs ranką A. Šedžius ją išsivedė iš naktinio klubo. Prieš kelis mėnesius dėl artimų ryšių su vienu turtingiausių Seimo nariu išgarsėjusios merginos rankinę nešė pats parlamentaras, mat Monika, išeidama iš pasilinksminimo vietos, neatrodė labai žvali.

„Kviečiu šokti“ uždarymo vakarėlio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją