Pati Nijolė laidoje sakė, kad ji gali kalbėti apie daug ką ir labai atvirai. Su tuo galėtų sutikti ir jos gerbėjai, kurie jau turbūt yra įpratę, kad ši moteris gana paprastai ir atvirai kalba apie ją ištinkančias problemas ir net apie asmeninį gyvenimą. Tačiau, kaip Radistų laidoje sakė moteris, ji irgi jaučia ribas, todėl apie kai kuriuos dalykus nėra linkusi kalbėti.

Savo vyru visiškai pasitiki

Tiesa, laidoje moteris sulaukė ne vieno itin provokuojančio klausimo ir sutiko į visus juos atsakyti.

Apie labai sunkų etapą, kai vakarėliai tęsdavosi iki ryto, užsikodavimą nuo alkoholio, pasikeitimus savo asmeniniame ir šeimos gyvenime, santykius su dukrele Patricija, grupės veiklą bei skausmą, kurį patyrė, kai buvo be galo įsimylėjusi žymų verslininką ir prodiuserį Egmontą Bžeską.

„Iš pagarbos savo vyrui bandysiu neatsakyti į klausimus, kurie liečia mano buvusius vyrus, nors ir nemanau, kad tai yra tabu tema, apie kurią negalima kalbėti.

Nijolė Pareigytė Rukaitienė

Jo pozicija yra tokia, manau, kad ir man nepatiktų, jeigu jis kalbėtų apie buvusias moteris. Nesu pavydi, o mano vyras niekada nesielgė taip, kad turėčiau pagrindo juo nepasitikėti ar netikėti. Rimvydas – vienintelis vyras mano gyvenime, kuriuo aš visiškai pasitikiu“, – apie savo vyrą kalbėjo Nijolė.

Atskleidė, kodėl nusprendė užsikoduoti nuo alkoholio

Vienas iš pirmųjų klausimų, kurių sulaukė žinoma atlikėja, buvo susijęs su užsikodavimu. Skaitytojas pasiteiravo, kodėl ji nusprendė užsikoduoti ir kas pasikeitė po to.

„Esu ne kartą kalbėjusi apie tai ne viename interviu ir pasakojusi, kad jau dabar bandau saikingai vartoti. Aš bandau mokyti pačią save, pavyzdžiui, taurė gero vyno šalia maisto nėra blogai, negeriu stiprių gėrimų.

Trejus metus laikiausi visiškai „sauso įstatymo“ – negėriau nė lašo alkoholio. Norėjau užsikoduoti dėl to, kad pradėjau laužyti sau duotą pažadą – nenuvilti savęs, nes visas gyvenimas juk prasideda nuo manęs. Daugelis žmonių, kuriuos aš pažįstu, susiduria su panašiomis problemomis ir tikslais, kai bando negerti mėnesį ar savaitę. Visada būdavo šalia kompanija, draugų, su kuriais galima išgerti ir pasilinksminti. Pastebėjau, kad praėjus savaitei vėl būdavau su draugais, linksmindavausi iki ryto ir net dar ilgiau. Vaikas – pas senelius, o, kai sekmadienį turėdavau jį pasiimti, net nebūdavo jėgų to padaryti.

Nijolė Marija Pareigytė - Rukaitienė

Tada skambindavau mamai ir pasakodavau kokią nors išgalvotą istoriją ir pirmadienį kažkaip pasiimdavau vaiką. Būdavo skaudu, kad pati taip elgdavausi su vaiku, juk aš esu mama ir taip elgtis negaliu. Buvo ne fizinės pagirios, o moralinės. Tuo metu atrodė, kad suėsiu ir užmušiu vyrą vieną kartą. Po tokių baisių moralinių pagirių maždaug pusę metų save be galo ėdžiau ir ruošiausi tam. Ruošiausi tiesiog su savimi, kalbėdavau, kad ateis viena diena, kai visiškai atsisakysiu alkoholio. Atėjo ta diena, sėdau į mašiną ir nuvažiavau pas psichoterapeutą. Prieš tai daug skaičiau apie tai, perskaičiau labai daug įvairios literatūros – kaip alkoholis mus keičia, kas vyksta su mūsų kūnu. O tas kodas yra labai keistas dalykas. Tas pats daktaras panyra į kažkokią transo būseną, jo akys lyg kažkur kitur. Tai buvo labai keistas momentas“, – itin atvirai pasakojo N. Pareigytė.

Iš šalies pamatė realybę

Atlikėja taip pat pripažino, kad laikas prabėgo labai greitai, tačiau tik po visko ji iš šalies pamatė, kokie iš tiesų yra nelaimingi žmonės, kurie savo laiką leidžia gerdami alkoholį iki pat ryto.

„Tie metai praėjo labai greitai, bet jaučiu, kad pasikeičiau, nes pradėjau save labai mylėti.

Aš vis tiek vaikščiodavau į tuos vakarėlius, nors ir nevartojau alkoholio. Matydavau visus tuos žmones iš šalies ir supratau, kad jie visada kalba apie tą patį ir yra labai nelaimingi“, – pripažino ji.

Moteris taip pat džiaugiasi sustiprėjusiu ryšiu su savo dukra.

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

„Liko tie patys draugai, tik su jais jau mažiau bendraujame. O gyvenimas irgi pasikeitė. Su dukra praleidžiu daug daugiau laiko. Su Patricija turime labai stiprų ryšį, man labai gera būti mama“, – sakė ji. O paklausta, ar dar norėtų turėti vaikų, ji tikino, kad tikrai taip.

„Norėčiau trijų vaikų. Vyras taip pat norėtų, bet nėra laiko“, – pusiau juokais atsakė moteris.

Apie krūtinės operaciją ir plyšusį implantą

Ko gero, daugelis Nijolės gerbėjų puikiai žino, kad moteris yra pasidariusi plastinę krūtinės operaciją. To neslepia ir pati Nijolė.

„Labai norėjau didesnės krūtinės. Prisimenu, pastebėjau, jog aš pati pradėjau labai daug apie tai galvoti ir nervintis. Kiek atsimenu, visada jaučiau diskomfortą ir vis atkalbinėdavau save nuo to. Vieną dieną tiesiog pagal rekomendacijas susiradau daktarą visų tuometinių žvaigždžių. Atrodo, kai „susidėjau“ tuos papus, lyg jie jau priklausytų ne vien man, bet visiems“, – juokavo ji.

Prieš kurį laiką žiniasklaidoje nemažai dėmesio sulaukė ir gana nemaloni istorija, kai Nijolė papasakojo apie jai atliktą operaciją.

„Keitė abu implantus. Man pradėjo skaudėti dešinę krūtį ir tada nuėjau pas gydytoją po dvylikos metų, nors krūtų echoskopiją reikia darytis kiekvienais metais. Daktarė tyrė dešinę krūtį ir nieko nebuvo, sakė, viskas gerai. Tuomet tyrė kairę krūtį ir pasakė, kad yra plyšęs implantas. Tada ėjau pas dar vieną gydytoją, kuri galėtų patvirtinti. Kita gydytoja man paaiškino, kad implantas yra plyšęs viduje, niekas iš jo neišteka ir neišbėga, todėl tai nebuvo kenksminga. Rugsėjo pabaigoje ir prisiruošiau“, – pasakojo N. Pareigytė ir atskleidė dabartinį savo krūtinės dydį.

„C dydžio krūtinė“, – sakė ji.

Paklausta apie tai, kokia yra mama, Nijolė tikino, kad yra gana reikli ir griežta.

„Esu teisinga, reikli mama. Noriu, kad mano vaikas užaugtų geru žmogumi, savimi pasitikėtų. Jeigu dabar paklaustumėte, kuo bus mano mažoji mergaitė, kai užaugs, ji atsakytų, kad dantukų daktare. Ji turės savo šunų prieglaudą, moka piešti, jai labai patinka matematika.

Mano močiutė yra labai reikli moteris, mano mama – medikė, o jai močiutė nuo pat vaikystės kalė, kad bus medikė“, – prisimena Nijolė ir tikina, kad augo apsupta griežtų artimųjų.

Apie santykius su Bžesku

Kiti laidoje nuskambėję klausimai buvo apie karjerą populiarioje grupėje bei santykius su E. Bžesku.

„Grupė gyvuoja penkiolika metų. Tuo metu žiauriai įsimylėjau Bžeską. Mokykloje mokiausi labai gerai, beveik vienais dešimtukais. Tada įstojau į bakalaurą, pirmame kurse man paskambino Bžeskas ir pasiūlė dainuoti grupėje. Jis manęs ieškojo. Tais laikais aš dar šokau su „Tina dance“, buvau su breketais. Bžeskas kartais samdydavo „Tina dance“, kad pašoktų telike. Jis įsiminė mane, mes net kažkada pas Beską jo namuose repetuodavome.

Nijolė Pareigytė

Kai jis paskambino, pamenu, dažiau tėvų pirtį. Prisistatė. Ir viskas, papuoliau į jo žabangas, įsimylėjau be proto, prasidėjo visi grupės darbai. Ketvirtame kurse turėjau labai daug skolų. Tuo metu buvo labai daug vakarėlių, draugų, pinigų, darbo, visko labai daug... Ketvirtas kursas, mokslai buvo jau nelabai ir įdomūs, skolų daug. Prisimenu, man tuomet skambino mama, sakė, kad aš visai pamiršau apie savo pareigas, kad blogai elgiuosi. Tada po kelių dienų paskambino tėtis, jis man pasakė, kad mane žiauriai myli, kad jeigu nebaigsiu mokslų tais metais, nieko tokio, sakė, kad žino, jog esu labai užimta, turiu daug darbo. Jis pasakė, kad manimi labai didžiuojasi ir kad jeigu vis dėlto pabaigčiau, būtų labai gerai. Tai mane labai motyvavo. Tada susiėmiau ir baigiau mokslus“, – prisimena Nijolė.

Nors buvo labai įsimylėjusi, tas laikotarpis buvo itin skaudus. Nijolė taip pat pamena ir rytinius skambučius mamai, kai jai verkdavo ir sakydavo, kad viskas yra labai blogai.

„Buvo žiauriai sunkus momentas. Visi mūsų skandalai yra išgyventi ir neišgalvoti, aplieti ašaromis. Prieš mums pradedant draugauti, jie su Karina ilgus metus gyveno kartu. Jų santykiai tikrai buvo ilgalaikiai, bet tuo metu, matyt, buvo pašliję. Jeigu santykiai geri, jokia moteris ar vyras santykiams tikrai nieko negali padaryti. Aš nieko specialiai ir nedariau, tiesiog pasidaviau Bžesko vilionėms. Jis buvo labai žavus, o aš atsidaviau. Viliojo komplimentais, dėmesiu, dovanomis“, – prisimena Nijolė.

„Paskui labai daug dėl to kentėjau, nes jam pradėjo patikti kitos bobos, ir kiekvieną dieną vis kita. Aš prisimenu, kad užmigdavau ant žemės verkdama jo namuose viena pati. Tuo metu mokslai buvo į pabaigą, labai sunkus etapas. Skambindavau mamai paryčiais ir sakydavau, kad jis negrįš, kad jis su kita“, – skaudžiais prisiminimais dalijosi Nijolė, tačiau tikina, kad po kiek laiko pats Bžeskas suprato klydęs ir pripažino, kad yra bandęs jai pirštis.

Visą pokalbį su Nijole galite pamatyti straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)