Aktorė Edita Užaitė laidoje atvirai pasakojo apie savo praeitį, naują spektaklį „Nuoga“ ir sveiką gyvenimo būdą, kuris jai ir šiandien padeda susidoroti su įvairiomis problemomis. „Reikia pradėti nuo to, kad esu įpratusi jaustis galinga. Tėtis mane išmokė, kad neišsprendžiamų užduočių nėra. Jei noriu, pasieksiu. Ta sveika gyvensena man duoda ryžtą siekti savo svajonių, be to, neslėpkime – taip sulėtinu senėjimą. Jaunyn neinam. Dabar jaučiuosi geriau, nei anksčiau. Dabar esu daug laimingesnė. Labiau tikiu savimi“, – pasakojo aktorė.

Anot jos, fizinis aktyvumas yra tarsi pažadas sau, kad tu pats susitvarkysi, kad turi jėgų. „Po treniruotės jautiesi pavargęs, bet laimingas. Mėgaujuosi tuo. O kai įvyksta kažkas netikėto, ieškau būdų, kaip išspręsti“, – teigė laidos viešnia.

Visą pokalbį žiūrėkite laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją