Šiemet šiai bendrovei sukako treji metai. Ta proga „Zuzi Records“ savo kuruojamus atlikėjus ir draugus pakvietė į milžinišką fiestą, kuri vyko „Forum Palace“ terasoje. Žvarbus oras neišgąsdino gausiai susirinkusių žiūrovų, o vėliau svečiai persikėlė į klubą „All Star“. Ten linksmybės truko iki paryčių.

Klube pagal fonogramą dainas traukė grupė „N.E.O“, Violeta Riaubiškytė, o Džordanos Butkutės dainą „Nemylėjau tavęs“ atliko pati Džordana, kuriai padėjo ŽAS narys Linas Zareckas-Choras.

Šventę vedė legendiniai „Radioshow“ personažai Česlovas ir Bronius, kuriuos vaidino Algis Ramanauskas-Greitai ir Rimas Šapauskas. O balsas „iš dangaus“, kuriuo tą vakarą dirbo renginių organizatorius Jogaila Morkūnas, paskelbdavo, kas pasirodys scenoje. Dainininkas Tomas Augulis užkulisiuose ir scenoje važinėjo stovima dvirate elektrine transporto priemone, nes žaisdamas krepšinį pasitempė Achilo sausgyslę.

Gimtadienio svečiai ne tik negailėjo šiltų žodžių ir plojimų, bet ir atnešė dovanų – ištikimi gerbėjai iš Žemaitijos Žilvinui Žvaguliui ant kaklo kabino rūkytą ungurį, o marijampolietės „Mokinukės“ įteikė keptą paršelį. „Zuzi Records“ buvo įkurta Žilvino Žvagulio iniciatyva, dabar kompanijai vadovauja jo žmona Irena Starošaitė-Žvagulienė.