„Žemaitukai“ – Linas ir Ovidijus, scenoje kartu jau daugiau nei dešimtmetį, tačiau pastarieji metai jiems tapo didžiausiu tramplinu į klausytojų širdis ir populiarumo viršūnes. Išparduodami koncertų bilietai, kasdien sparčiai augančios, jau milijonus siekiančios perklausos „Youtube“ bei Lietuvos muzikos pasaulio atstovų pripažinimas prestižiniuose M.A.M.A. apdovanojimuose. Nominuoti „Metų tradicinės POP muzikos grupės“ kategorijoje, o renginio metu „Žemaitukams“ atlikus dainą ant kojų pakėlė visą arena, rašoma pranešime spaudai.

Nors „Žemaitukų“ populiarumas išaugo, Linas ir Ovidijus išliko tokie patys nuoširdūs ir atviri, kaip ir pirmuosiuose savo koncertuose.

Atlikėjai tiki, kad tai ir yra sėkmės receptas, leidžiantis užkariauti vis didesnę muzikos mylėtojų auditoriją.

„Esame ir išliksime tie patys žemaitukai, todėl su malonumu į koncertą kviečiame ir jaunus, ir vyresnius – pašėlkime kaip reikiant!”, – nekantraudami susitikti Palangoje kalbėjo Linas ir Ovidijus.

Grupė neseniai pristatė didelio populiarumo sulaukusią dainą „Man jau visko per daug” kartu su žavingąja atlikėja Adriana Ramonaitė-Adrina. Video jau viršijo 2 mln. peržiūrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją