Andre Tannebergeriui (geriau žinomam kaip ATB) net 20 metų besitęsiančios šlovės galėtų pavydėti daugelis atlikėjų. Kaip rašoma pranešime spaudai, vienas geriausių trance muzikos didžėjų ir prodiuserių pasaulyje vieną po kito leidžia itin sėkmingus hitus.

Skirtingose pasaulio šalyse hitais tapę ATB kūriniai: „9 PM (Till I Come)“, „Ecstasy“, „Don't Stop“, „Killer“, „Let U Go“, „Hold you“, „Ecstasy“, „I Don't Wanna Stop“, „The Summer“, „Summer Rain“, „Believe In Me“, „Feel Alive“, „Long Way Home“, „Wrong Medication“, „Move On“ ir dar daug kitų. 2021-aisiais atlikėjas išleido naują hitą, kurį, turbūt, jau žino kiekvienas, – ATB x Topic x A7S „Your Love“ . Šis kūrinys ir kiti iki šiol skamba per radiją, geriausiuose pasaulio festivaliuose ir naktiniuose klubuose.

Į jo vienintelį pasirodymą Lietuvoje šalyse suvažiuos ne tik gerbėjai iš Lietuvos, bet ir kitų Baltijos šalių: Latvijos, Estijos, taip pat laukiama gerbėjų iš Lenkijos ir Suomijos.

Pastarasis ATB pasirodymas Lietuvoje buvo surengtas 2022 m. „Žalgirio“ arenoje susirinko net 10 tūkst. gerbėjų, o likus savaitei iki renginio buvo išparduoti visi bilietai.

Renginio akimirkos:

Šiais metais taip pat ruošiamasi įspūdingam renginiui – investuojama į aukščiausio lygio garso aparatūrą, apšvietimą, scenografiją.

„Žalgirio arenoje“ ant scenos pasirodys ir visame pasaulyje išgarsėjęs lietuvis didžėjus bei prodiuseris - Dynoro. Jo daina „In my mind“ iki šiol skamba visuose žymiausiuose planetos festivaliuose, naktiniuose klubuose, o beveik visose radijo stotyse Europoje 2019-taisiais ilgą laiką laikėsi topų viršūnėse.

Oficialiame Vokietijos dainų tope „In My Mind“ išbuvo 11 savaičių pirmoje vietoje. Taip pat pasiekė pirmąsias topų vietas Austrijoje, Šveicarijoje, Norvegijoje, Suomijoje, Švedijoje, Vengrijoje. 2018 m. Dynoro hitas „In My Mind“ pripažintas „Metų singlu“ Vokietijoje, t. y., pačia sėkmingiausia daina šalyje.

Lietuvoje šis kūrinys taip pat sulaukė pripažinimo. „M.A.M.A.“ 2018 m. apdovanojimuose „In My Mind“ laimėjo „Metų dainos“ kategorijoje, o Dynoro – „Metų elektroninės muzikos atlikėjo“ ir „Metų proveržio“ kategorijose. Dynoro pasirašė leidybinę sutartį su JAV „Arista“ garso įrašų firma, priklausančia „Sony Music Germany“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją