Varniuose, Lūksto ežero pakrantėje vykstantis festivalis vilniečiams „Mood Sellers Band“ įsimins kaip viena išskirtinių koncertinių vietų. Su visais savo pučiamaisiais instrumentais įbridę į vandenį jie surengė itin nuotaikingą muzikinį šou.

Minia apsupo atlikėjus ežere, o jiems išbridus į krantą sekė iš paskos kaip beprotiška, smagi procesija.

Didžiojoje festivalio scenoje „Mood Sellers Band“ koncertavo penktadienį. Šeštadienio vakarą savo pasirodymui ruošiasi „Baltasis Kiras“, „Garbanotas Bosistas“, vokietis Jesperas Munkas, autobusu prie pat scenos atvažiavę Latvijos rokenrolistai „R‘n‘r KEKSI Band & Orkestra“, taip pat latviai LBB, kurie koncertuos su nigeriete Justina Lee Brown ir kiti.

Garso patikrinimo metu muzikantai avi paplūdimio šlepetes, jų galvas puošia skarų turbanai. Savo įvaizdžiu jie įsilieja į spalvingą minią.
Festivalyje šėlsta ir geltonai spalvai ištikimi animacinio filmo „Pakalikai“ gerbėjai, ir plazdantiems sijonams ištikimos romantikės, senaisiais „VW Beatles“ suvažiavę istorinių automobilių savininkai ir skrybėlėti miesto dendžiai.

Visą dieną festivalio zonoje vyksta aktyvios pramogos: krepšinis, tinklinis, burbulinis futbolas, vandeny galima išbandyti irklentes, paplaukioti valtele ar vandens dviračiais. Antrosios pusės ieškantis jaunimas dalyvavo „greituosiuose pasimatymuose“, su augintiniais į „bliuzus“ atvykusieji susirinko į šunų lenktynes.

Apie „Bliuzo naktis“ ne vienam primins kelias dienas išliekanti laikinoji tatuiruotė, indiški chna raštai. Įsimins ir muzikinė nuotaika, - itin gausi ir įvairiaspalvė programa nepalieka abejingų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)