Kartu su grupe „The Strangerss“ į Londoną liepos pabaigoje gyventi ir groti besiruošianti išvykti atlikėja Vilniuje esančiame „Roast and Beer PUB‘e“ surengė atsisveikinimo koncertą gerbėjams. Vakaro metu skambėjo Alternative/Indie/Chill/Post/Rock stiliaus dainos.

Pirmoje koncerto dalyje atlikėjai grojo savo dainas: „Lonely“, „Non frozen feelings“, „Broken wind“, „Mystery“ ir kt. Antroje perdainavo žymių grupių kūrinius. Bene daugiausia aplodismentų susilaukė vienintelė tą vakarą skambėjusi lietuviška daina – „Raudoni vakarai“.

Savo koncerte ji paminėjo ir dalyvavimą projekte „X Faktorius“. Muzikantė pabrėžė, kad negroti gitara tą laiką ant scenos buvo labai keista, tačiau tai suteikė ir atradimų. Gimė daina „Losing Yourself“.

„Man visą gyvenimą buvo svarbiausia muzika. Dabar ji tapo dar svarbesnė. Žadu važiuoti kurti muzikos svetur. Ten kur daugiau galimybių ir galbūt daugiau žmonių kurie supras mano kuriamą muziką. Lietuvos negaila palikti, gaila šeimos ir draugų. Na ir žinoma gerbėjų kurie tikrai nuoširdžiai vertina mūsų atliekamą muziką“, - patikino mergina, paklausta apie tokį netikėtą pabėgimą į užsienį.

Nuo dvejų metukų dainuojanti, vėliau kaip gatvės muzikantė garsėjusi U. Valinčiūtė į muzikinį projektą pateko atsitiktinai. Grojančią gatvėje ją pamatė Samas.

„Prisiminus „X Faktorių“ užplūsta geros emocijos. Nesigailiu nieko. Didžiuojuosi, kad kaip gatvės muzikantė nuėjau taip toli. Tikiu likimu ir manau, kad jis viską teisingai sudėliojo“, - pasakojo muzikantė.

Įgytas dėmesys ir gerbėjai ją džiugina nuoširdžiu ir maloniu dėmesiu, tačiau vien dėl jų megina tikrai nežada pasilikti. Priešingai, nori įrodyti, kad gali tapti dar profesionalesnė.

Minėtame muzikiniame projekte U. Valinčiūtė neišvengė problemų su balsu, tad kartą net nepasirodė scenoje. Prisimindama tuos momentus, mergina tikina pradėjusi labiau vertinti savo sveikatą: „Žinoma, netinkamas klimatas ir pervargimas smogė man per balso stygas. Tačiau dabar pakankamai greitai stojuosi ant kojų. Teko net „ant“ adatų pasėdėti. Bet, sveikata NR.1! Nėra sveikatos – nėra nieko.“

Baigdama pokalbį muzikantė prasitarė, kad vienas iš didžiausių jos troškimų – prieš išvykstant pagroti Vilniaus gatvėse, tad ji nekantriai laukia pavasario.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (430)