Gvidas Ropė – R. Guido kuria dainas nuo 12 metų.

„Viskas prasidėjo labai netikėtai, kai susipažinau su savo geru draugu Laurynu. Jis tuo metu kūrė repo dainas, o man labai patiko tai, ką jis darė, todėl sugalvojau pabandyti pats. Būdamas 17-os metų pirmą kartą sudalyvavau projekte „X faktorius“ ir pamatęs, jog tiek publika, tiek teisėjai teigiamai vertina mano pasirodymus, supratau, jog muzika yra ta sritis, kurioje aš noriu būti ir augti, o 2020 metų sausio mėnesį išleidau savo pirmą autorinę dainą“, - pranešime spaudai pasakoja atlikėjas.

Šiuo metu Gvidas studijuoja taikomąją fiziką Vilniaus universitete bei tuo pačiu aktyviai užsiima kūryba.

„Šių metų balandžio mėnesį išleidau savo pirmąjį vaizdo klipą dainai „Make You Mad“, kurį režisavo ir filmavo vienas iš geriausių Lietuvos muzikinių vaizdo klipų režisierių Šarūnas Apalainis. Tai buvo nuostabi patirtis, kurią ilgai prisiminsiu“, - džiaugiasi reperis.

Atlikėjas pasakoja, jog lengviausia išlieti emocijas ir atsikratyti skausmo jam yra rašant dainas. Daina „Su Laiku“ buvo išpildyta dirbant su sparčiai kylančiais Lietuvos prodiuseriais Titu Astafejevu bei Salomėja Vaisiūnaite, o muzikinio kūrinio animacinį vizualą kūrė Didžiojoje Britanijoje animacijos studijas baigusi, profesionali animatorė bei filmų režisierė Liucija Vaisiūnaitė.

„Norėčiau paskirti šį kūrinį visiems, kurie yra praradę sau artimą žmogų ir vis dar kenčia liūdesį. Tikiuosi, kad išklausius šios dainos jums bus lengviau ir suprasite, jog esate ne vieni“, - viliasi vaikinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)