Kaip rašoma pranešime spaudai, Vytenio Alex Partiko karjeros šou prasidėjo nuo kūrinio „Vienas be kito“. Atlikęs savo hitą, Vytenis Alex Partikas prabilo savo dainos žodžiais: „Aš neieškau kelių, lengvesnių, paprastų“, kurie ir atspindi atlikėjo gyvenimo moto – daryti ne tai, kas lengviausia, o tai kas įdomiausia. Partikas atskleidė, kad jo kelias autorinio koncerto link nebuvo rožėmis klotas, tačiau buvo išjaustas iki paskutinės natos.

„Dainuoju jau seniai, tačiau dabar jaučiuosi pribrendęs, kad galėčiau būti ne tik šventės dalimi, bet ir pats kurti savo svajonių šventę savo svečiams, ateinantiems į mano koncertus“, - sakė Partikas.

Atlikėjas taip pat užsiminė, kad tai tik kelio pradžia ir užminė mįslę gerbėjams, kas bus toliau.

„Tai mano naujo kelio pradžia. Esu ten, kur turiu būti, Jūsų visų, čia susirinkusių dėka, esu tikras, kad kartu įkopsime dar ne į vieną viršūnę. Ačiū Jums“, - gerbėjams dėkojo Partikas.

Po emocijų kupinos dainininko kalbos publikai padovanoti dar trys gerbėjų širdis užkariavę Vytenio hitai, tokie kaip „Atleisk“, „Tik pabučiuok“ bei „Tikėk“.

Koncerte pasirodė jo pirmoji vokalo mokytoja Alina Dambrauskienė, kuri pastebėjo besiveržiantį dainininko talentą ir atvedė jį iki ten, kur dabar yra Vytenis.

„Negaliu sakyti, kad Vytenis buvo lengvai perkandamas riešutėlis dėl tvirto savo charakterio, tačiau nuo pat pirmų natų mane sužavėjo jo aistra muzikai, užsispyrimas ir talentas, kuris tiesiog spinduliavo mažoje širdelėje, - kalbėjo Vytenio vokalo mokytoja.

Viena iš vakaro staigmenų, privertusių gerbėjus suklusti ir iš naujo įvertinti Vytenio talentą, buvo pasirodymas su respublikinių ir tarptautinių konkursų laureate, operos soliste Virginija Bartušyte, su kuria Vytenis atliko legendinį kūrinį „Mano meile žinok“.

Net 3 valandas trukusioje programoje dovanų buvo ir daugiau: talentingųjų šokėjų Augustino ir Gabijos šokis,Tauragės meno mokyklos, vokalinio meno studijos „Adagio“ solistės, daugelio respublikinių ir tarptautinių konkursų laureatės, PrandPrix laimėtojos, 3 kartus „Dainų dainelė“ laureatės, TV projekto „Lietuvos balsas. Vaikai“ antros vietos laimėtojos Atėnės Ravinkaitės dainos, taip pat dainų autoriaus ir kūrėjo, išgarsėjusio Lietuvos nacionalinėje „Eurovizijoje“ - Valdo Lacko muzikinės dovanos.

Išskirtinai Vytenio Alex Partiko autoriniame koncerte pasisvečiuoti ir žinomiausius savo kūrinius atlikti sutiko Aušrinė su šokėjomis, nuotaikingą programą kūrė VerkaSerducka parodijų šou. Gardžių juokelių taip pat nestokojo unikalaus vakaro vedėjai Deividas Dubinovas bei Jadzė.

Finaliniam savo pasirodymui vakaro kaltininkas Vytenis Alex Partikas pasirinko bene jausmingiausią savo kūrinį „Lūpų kampučiai“, o nuskambėjus paskutinei dainai, šiuo metu vienam populiariausių Vytenio hitų „Smaragdas“, publika pašėlusi nuo emocijų nenorėjo atlikėjo paleisti nuo scenos ir prašė pakartoti.