Šis Didžiosios Britanijos agentūrai „Excession" priklausantis DJ'as savo karjerą pradėjo Bristolyje, bandydamas groti
dub
, hiphopą,
acid house
bei daugybę kitų muzikinių stilių. Nicką Warreną pastebėjo grupė „Massive attack“ pirmojo didžiojo turo po JAV metu. Netrukus šis talentingas DJ'as tapo vienu populiariausių Anglijos klubo „Cream“ rezidentu bei sumiksavo antrąjį garsiojo „Cream White Album“ diską. 1994 m. susipažinęs su tuo metu neblogai žinomu
drum‘n‘bass
muzikos prodiuseriu Jody Weisterhoffu, Nickas Warrenas sukūrė projektą „Way out west” – jų kartu išleisti kūriniai „Montana" ir „Ajare" iškart pateko beveik į visų Didžiosios Britanijos DJ'ų grojamų kūrinių topus, o 1996 m. įrašytas kūrinys „The gift” populiariausio kūrinio pozicijų neužleido net ir 1997-aisiais. Šio kūrinio sėkmė pakylėjo Nicką Warreną į pasaulyje gerai žinomų DJ'ų bei prodiuserių elitą.

Šokių muzikos mados pasaulyje keičiasi nuolat, tad Nickas Warrenas pripažįsta, kad kiekviena nauja šokių muzikos banga atneša savų perliukų, tačiau yra linkęs nesiblaškyti ir lieka ištikimas savam stiliui. Greičiausiai todėl Nicko Warreno pavardę nuolat galime rasti įvairiausiose planetos vietose rengiamų šokių muzikos renginių afišose kartu su tokiais žymiais vardais kaip Sasha, Steve'as Lawleris, „Deep Dish" bei begale kitų. Nickas Warrenas yra išleidęs tris projekto „Way out west” albumus ir sumiksavęs net šešis garsiosios serijos „Global Underground” albumus, tarp kurių ir paskutinysis praėjusią vasarą išleistas, jau 28-asisšios serijos albumas „Shanghai”.

Kartu su pagrindine „Samsung Love Day“ žvaigžde Nicku Warrenu renginyje kartu gros lietuvaičių mylimas „Pure Culture“ DJ'ų duetas Marius Ivanoff ir Mindaugėlis, praėjusią savaitę „Power Hit Radio“ klausytojams pristatę Luis Paris remiksuotą jų įrašyto lietuviško progressive house kūrinio „Sun Rising“ („Saulėlė patekėjo“) versiją. Beje, specialiai šiam Meilės dienos renginiui ateinančią savaitę bus išleistas Mariaus Ivanoff ir Mindaugėlio sumiksuotas kompaktinis diskas „Samsung Love Day“, kuriame skambės ir jau minėtasis kūrinio Luis Paris remiksas. Albumui „Samsung Love Day“ kūrinius parinko jau minėtasis Luis Paris – jam padedant dauguma šiame kompaktiniame diske skambėsiančių kūrinių surinkti iš garsiausių šokių muziką leidžiančių firmų, o du iš jų ateinančią vasarą bus išleisti naujausiame „Global Underground“ serijos albume.

Nickas Warrenas, Marius Ivanoff ir Mindaugėlis 80 kW garso ir jaukiu klubu paverstoje „Ledo arenoje“ – vasario 14-ąją, Vilniuje, Meilės dienai skirtame renginyje „Samsung Love Day“. Išankstiniai bilietai jau platinami bilietai.Lt kasose. Pirmų 500 bilietų kaina 30 Lt, vėliau bilietai brangs.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją