“Helios” grupei baro įranga atsiėjo 1,5 mln. litų.

“Daug investavome į techniką, nes manome, kad ji labai reikalinga rengiant kokybiškus koncertus, šou programas bei sporto renginiams stebėti”, – sakė Aleksas Pozemkauskas, “Ringbar” programų direktorius.

“Ringbar” įrengtas dvidešimt vienas plazminis televizorius bei 3 metrų aukščio ir 4 metrų pločio ekranas. Baras talpins 550 žmonių, iš jų 150 – sėdimų vietų.

Baras pavadinimą gavo dėl pagrindinio baro akcento – ringo. Patalpos viduryje sukonstruotas ringas tiks ne tik kovoms - jį galima bus transformuoti į sceną, kurioje vyks koncertai bei šou, arba paversti VIP lože, iš kurios patogu stebėti ekrane rodomas varžybas.

“RingBar” turės modernią apšvietimo sistemą, kurią suprojektavo “Helios” klubo apšvietėjai Aurelijus Pikūnas ir Linas Valentukevičius. Vienas sistemos komponentų – architektūrinis spalvų keitiklis – gebės išgauti daug įvairių atspalvių ir bus vienintelis toks įrenginys Baltijos šalyse.

Sekmadienį bare vyks TV3 realybės šou “Džiunglės” finalo filmavimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją