Vėsus „Vienuolyno kiemas” kasdien svečius kvies mėgautis susitikimais su Lietuvos muzikos scenos asmenybėmis bei pasižymėjusiais šalies diskžokėjais. 2011 m. „Pravda” naujokų rinkimuose tarp geriausių naujų vietų nominuota terasa pirmadienius pasitiks su „Mondayjazz” vadeivomis Freshu ir Quazaru bei jiems artimų sielų delegacijomis.

„Praėjusiais metais surinkome labai stiprią garsų kapelą, o šio dueto energija ir muzikos suvokimas įneš dar daugiau akcentų ir vinių savaitės pradžiai. 303 spartiečių vertas papildymas yra vienas, bet labai ryškus pokytis mūsų agendoje”, – anonsuoja „Vienuolyno kiemo” programos vadovas Andrius Kasperavičius.

Antradieniai pasiūlys po atviru dangumi susitikti su įdomiais šalies muzikantais. Roko ir indie muzikos atlikėjus vienys „Studio No. 7” renginių serija, į jau pripažintus ir dar tik daug žadančius atlikėjus orientuosis „Liquid Soundtracks” vakarai. 15 susitikimų sąraše, kuriuo dalijamasi kiemo sklype socialiniame darže „Facebook”, randami naujus albumus pristatysiantys „Biplan“ ir „Golden Parazyth”, jaunos viltys Markas Palubenka ir „Garbanotas Bosistas“, su alumi iš Vokiečių gatvės grįžtantis „G&G Sindikatas” bei kiti savaip žavūs ir drąsūs jų kolegos. 

Artėjant link savaitgalio, atitinkamas nuotaikas kieme kurs debiutinę vasarą pasireikšti spėję didžėjų kooperatyvai ir jų globotiniai. Trečiadienį link finišo vairuos pietietiškas „Club Tropicana” karštis, ketvirtadienį lankytojai skęs gaiviame „Love In Slow Motion” aistrų vandenyne.

Liekantys mieste savaitgaliais ar lengvai pametę galvas dėl sporto irgi neliūdės – šiltais vasaros vakarais judesio netrūks iki vėlyvos nakties, o visos svarbiausios krepšinio bei futbolo varžybas neapsieis be palaikymo būrių „Vienuolyno kieme”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją