Socialiniuose tinkluose V. Bareikis pasidalijo keliomis nuotraukomis, šalia kurių rašė, jog prie jūros rado didelę dėžę. Įrašą į feisbuką patalpinęs atlikėjas savo sekėjų paklausė, kas tai galėtų būti.

„Radom išplautą iš jūros. Kas tai gali būti ir kur kreiptis?“, – trumpai brūkštelėjo žinomas vyras.

Vido Bareikio radinys prie jūros

Įtarimų sukėlusi dėžė sudomino ir kitus V. Bareikio bičiulius, netrukus pasipylė prašymai papasakoti, ką joje rado bei spėliojimai, kas viduje: „Vidas ant tiek linksmas bičas, sunku patikėti, kad toje dėžėje bus kas nors sprogstamo. Nebent naujas gabalas“; „Čia dėl „Nordstrymo“ vamzdžio nesuveikęs penktas diversinis sankcijų paketas“; „Ant bambalių galiojimo laikas yra? Įdomu, kada išmesta maždaug“; „Pagal lipduką 112 skambink“.

Po kelių minučių atlikėjas savo socialiniame tinkle pranešė, kad kreipėsi į policiją, vis dėlto panašu, kad greitai jos sulaukti nepavyko, todėl vyras pats ėmėsi atsargiai analizuoti etiketes, kurios buvo prilipdytos prie nerimą sukėlusio radinio.

„Vis dar laukiam policijos ir per tą laiką išsiaiškinom, kad tas ženkliukas „1,3“ reiškia aukšto pavojingumo sprogmenis“, – komentavo žinomas atlikėjas.

Vido Bareikio radinys prie jūros

Kiek vėliau V. Bareikis sulaukė policijos pareigūnų, jie atvykę įvertino radinį, teigė, kad jis – lengvo svorio, o atidarę rado tuščią sprogmenų dėžę.

„Pabaigai parašykit savo versiją, kas čia buvo. Nes mano tai tokia, kad kažkas iš karinio laivo turėjo tuščią dėžę ir „paprenkino“, kad išgąsdintu. Nes „bambaliai“ – rusiški“, – vėliau su savo sekėjais įvairias daikto atsiradimo pajūryje versijas aptarė V. Bareikis.

Vido Bareikio radinys prie jūros
Vido Bareikio radinys prie jūros
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)