Antrajame klubo aukšte „Radistų“ renginių serija „YOLO“ sezono uždarymą švęs abi naktis, šampano taures kels ir penktadienį, ir šeštadienį.

Svečią atgabens sraigtasparniu

„Exit“ kvietimu į Lietuvą po 4 metų pertraukos sugrįžtančio Dubfire karjera vadinama fenomenalia. Prieš dešimtmetį surinkęs visus įmanomus laurus su „Deep Dish“, Dubfire atsisakė komerciškai sėkmingo progressive house muzikos formato ir pradėjo nuo nulio lipdyti karjerą techno srityje.

Šiandien Dubfire skaičiuojamas tarp pačių populiariausių planetos techno didžėjų ir prodiuserių, o jo vardas klubinių festivalių plakatuose rašomas riebiausiomis raidėmis.

Todėl neverta stebėtis, kad Dubfire – ne tik ryškiausia „Exit“ vasaros sezono žvaigždė, bet ir brangiausias atlikėjas. Organizatoriams teko gerokai pasistengti siekiant išpildyti išrankios žvaigždės pageidavimus.

Tarp jų – pats geriausias viešbutis ir restoranas pajūryje, retos rūšies šampanas ir kokosinis vanduo be cukraus. Dubfire į Lietuvą atskrenda per Rygą, iš čia į Palangą atlikėjas bus gabenamas sraigtasparniu.

„Deep Dish“ atgims?

Be konkurencijos dažniausias klausimas, kurio sulaukia tiek Dubfire, tiek kitas dueto „Deep Dish“ narys Sharam: kada atgims legendinis duetas?

„Per paskutinius 3 metus gavome daug renginių organizatorių pasiūlymų pasirodyti kaip „Deep Dish“. Pasiūlymai džiugina, tačiau kol kas plano sugrįžti nėra“, – sako didžėjus.

Tiesa, Dubfire atskleidžia, kad šiuo metu leidybai ruošiama solidi pakuotė, kurią sudarys visi dueto kūriniai, remiksai ir kompiliacijos. „Tai bus šiupinys visko, prie ko prisilietė „Deep Dish“. Turėsime jam skirti daug laiko. Galbūt šis darbas mus įkvėps grįžti į studiją ir neišleistus projektus panaudoti naujoms idėjoms?, – klausia „Exit“ vasarą uždarysiantis Dubfire.

Horizonte – „Exit Vilnius“

Jau šeštąjį vasaros sezoną Palangoje sėkmingai baigiantis klubas turi puikių žinių ir tiems, kurie laukia „Exit Vilnius“ sugrįžimo sostinėn. Šokiai Vilniuje startuos jau rugsėjo 6 dieną ir pasiūlys visą pulką klubinių žvaigždžių. Ryškiausiai tarp jų šį rudenį spindės šokių muzikos genijumi vadinamas Olandijos didžėjus ir prodiuseris Sander van Doorn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)