Festivalio programą tradiciškai puoš ne tik bėgimo, ėjimo ir įvairios sportinės rungtys, bet ir pramogų zonos bei festivalio akcentu tapsiantis įspūdingas koncertas.

Muzikinės festivalio žvaigždės – žinomiausių šiuolaikiniai Lietuvos atlikėjai, kurių sąrašą planuojama paskelbti jau netrukus.

„Festivalyje laukiami visi, norintys vasarą pradėti aktyviai, sportiškai ir pasimėgauti įspūdingais Neringos gamtos vaizdais. Aktyvios pramogos puikiai pritaikytos ne tik suaugusiesiems – ėjimo trasoje puikiai jaučiasi ir mažyliai vežimėliuose, o aktyviojoje zonoje vaikų laukia fantastiškos pramogos bei užsiėmimai. Registraciją į sportinius užsiėmimus jau galima rasti mūsų internetiniame puslapyje“, – pranešime spaudai sako organizatoriai.

„Pagrindinis festivalio tikslas – suburti aktyvius ne tik pajūrio, bet ir visos Lietuvos gyventojus bei padovanoti jiems net tris dienas truksiančią sporto ir laisvalaikio šventę. Tikime, kad „Sveika, Neringa!“ jau tampa laukiamiausiu sezono pradžios įvykiu“, – teigė festivalio sumanytojas Edmundas Jakilaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)