Festivalio dalyviai įrodė, kad visa diena, praleista sportuojant ir kovojant dėl medalių, jų nei kiek nenuvargino – vakare visa Nidos pakrantė šėlo radistų Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus užkurtoje diskotekoje.

„Nida šįmet pradėjo labai gražią tradiciją – ačiū visiems, kurie dalyvavo, kurie sportavo, sveikiname visus, kurie laimėjo, tačiau dabar jau pats metas padaryti šiek tiek triukšmo“, - tokiais žodžiais vakarą pradėjo R. Mackevičius, o gerbėjai šį jo pasisveikinimą palydėjo dangun iškeltomis rankomis ir plačiomis šypsenomis.

„Iš anksto čia dalyvauti neplanavau, tiesiog su draugais ilsėjomės Nidoje. Dieną suradome, kad krantinėje vyksta tiek daug varžybų, todėl neplanuotai pavyko šeštadienį praleisti labai aktyviai. O radistai – tobulas vakaro užbaigimas, tikrai būsim paskutiniai šokėjai čia šiąnakti“, - įspūdžiais dalijosi vilnietė Gerda, atvykusi į Nida pailsėti kartu su draugų kompanija.

Šeštadienį poilsiautojus džiugino ir puikus oras – dieną prapliupęs trumpas lietus toli gražu nesugadino nuotaikos varžybų dalyviams, o festivalio zonoje visą dieną vyko šventinis bruzdesys. Planuojama, kad senąjį muzikinį festivalį „Benai, plaukiam į Nidą“ pakeitęs sporto festivalis „Sveika, Neringa“ taps kasmetine Neringos vasaros sezono atidarymo tradicija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)