Dainininkas V. Baumila džiaugiasi šiandien pristatomu kūriniu, rašoma pranešime spaudai.. Pasak žinomo dainininko, tai energinga daina, kviečianti šokti.

„Daina valiūkiška, kviečianti judėti, kviečianti šokti ir absoliučiai pasileisti plaukus. Tai daina, kur močiutės ir seneliai kvies jaunus žmones per vestuves šokti. O ne atvirkščiai. Čia močiutės pasikvies jaunuosius ir įsikvėps naujos energijos“, – teigia Vaidas.

„Besarmatė“ – tai energingas, šokti kviečiantis kūrinys apie besarmatiškus jausmus.

Jau kovo 15 dieną Kauno „Žalgirio areną sudrebinsiantis V. Baumilos šou žada būti išties įspūdingas.

„Turime labai daug idėjų, kurios turės sutilpti į tą keleto valandų šou. Tai yra beprotiškai įdomus darbas. Norisi neprarasti tai, ką pavyko sukurti pirmajame šou – arena gali tapti tarsi namais, neprarandant to jaukumo pojūčio ir santykio su klausytoju. Tuomet nebaisu šokti, gerai atsipalaiduoti ir susikurti patį geriausią vakarą. Visi tampame tarsi viena didele šeima, kurią sujungia muzika“, – pasakoja Vaidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją