Šiuo Live session Vaidas siekia atskleisti visiškai kitokį plačiai žinomų savo dainų – “Myliu”, “Mergaitė”, “Tiktai Tu” ir daugelio kitų – skambesį. “Pradėjęs dirbti su nauja komanda, kompozitoriumi Vytautu Bikumi ir muzikantų grupe, įdomių aranžuočių dėka savo kūrinius pamačiau lyg kitomis akimis, – džiaugiasi Vaidas. – Naujai perdainuotas dainas noriu pristatyti visiems, nes manau, jog šis Live session mums puikiai pavyko!”

Anot Vaido, šis Live session yra anonsas to, ką jis pristatys savo ture po Lietuvą, “Coming Home”, vyksiančiame spalį. “Atėjo laikas, kai norisi koncertuoti gyvai ir viską atlikti kuo aukštesniu lygiu”, teigia dainininkas. Pirmieji naujai skambančias dainas klausytojai galės išgirsti Vilniuje ir Kaune rugpjūčio 5 ir 6 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)