Monika pasakojo, kad vis dar negali patikėti savo pergale: „Šeštadienis buvo kupinas emocijų, sekmadienį vykome su tėvais papietauti, šiandien - labai darbinga diena. Tikiuosi, kad šiandien
vakare galėsiu apsiprasti su emocijomis, kurios užplūdo“.

Vaidas tikino esantis labai laimingas ir savo pergale labai džiaugiasi. Sekmadienį jis leido žaisdamas krepšinį, o po žaidimo sulaukė priešininkų komandos pasveikinimo.

Ne paslaptis, kad atrankų metu tarp nugalėtojų dueto ir Mios perbėgo juoda katė. Paklausti apie santykius su antroje vietoje likusia konkurente, dainininkai buvo atviri. Skaitytojas klausė, ar M. Linkytė ir V. Baumila nenorėtų pasiimti ir Mios į Vieną.

„Galėtume, bet ji nelabai turbūt norėtų su mumis dainuoti. Iki tol, kol Mia buvo draugiška, kol nekurpė sąmokslo teorijų ir kol negražiai neatsiliepė apie mano draugo Vyto dainą, santykiai buvo labai draugiški“, – sakė Vaidas.

Anot jo, po spekuliacijų spaudoje palaikyti tokius pačius draugiškus santykius su Mia bus sudėtinga, tačiau pykčio jai vyras nejaučia.

„Sveikinimų dar nesulaukėm, bet gal dar sulauksim. Reikia, kad pasimirštų principai ir asmeniškumai, – sakė Lietuvos atstovai. – Ji puiki atlikėja. Miai dar pasiseks. Aš manau, jos kelyje yra dar didesnių norų ir siekių nei „Eurovizija“.

Vaidas duetu su Mia dainuoti nenorėjo

Skaitytojams pasiteiravus, kodėl Vaidas nedainavo duetu su Mia, jis nevyniojo žodžių į vatą.

„Su Mia duetu dainuoti nenorėjau, – rėžė jis. – Mia dainavo duetu su Edgaru. Kaip supratau, jiems sulipti nepavyko. Jie pasakė patys, kad verčiau dainuotų po vieną. Man su Monika duetu dainuoti patiko ir mes jį suplanavome“.

Kaip atskleidė Vaidas, Miai buvo siūlyta toliau dainuoti duetu, bet ji šio siūlymo atsisakė atsisakė. „Noriu, kad skaitytojai žinotų ir savo galvose nekurtų nebūtų istorijų. Mia taip pat turėjo šansą dainuoti duetu“, – atskleidė V. Baumila.

„Prašome paskelbti pavardes tų asmenų, kurie sugalvojo ir prastūmė sveiku protu nesuvokiamą konkurso sąlygose nenumatytą pataisą - sujungti dviejų konkurentų balsus į vieną?“, – pasipiktinimo konferencijos metu neslėpė DELFI skaitytojas.

Anot dainininkų, televizijos ir šou prodiuseriai turi teisę taisykles keisti ir keisti taip, kaip būtų geriausia. Jų pavardes Vaidas pasiūle susirasti internete.

Vaidas nori antros vietos

Skaitytojas Linas pasiteiravo, kokį akcentą dainininkai planuoja panadauti savo pasirodymo metu, kad patrauktų „Eurovizijos“ žiūrovų dėmesį.

Vaido nuomone, „Eurovizijos" paslapčių niekas nežino. Vienais metais akcentai pasiteisina, kitais - laimi balsas. „Manau, kad jei prisiriši prie akcentų, pamirši savo dainą. Manau, kad akcentai turi atsirasti netikėtai, pavyzdžiui, kaip mūsų bučinys“, – svarstė Vaidas.

Monika teigė, kad apibrėžti pagal taisykles gerą „Eurovizijos“ pasirodymą sunku. „Po tavo dainos žmonės tave arba atsimena, arba ne. Manau, kad ir praėjusiais metais akcentas buvo ne barzda, o atlikėjo balsas“, sakė ji.

Pokalbio metu Vaidas juokavo, kad norėtų užimti antrą vietą, mat dėl pirmos vietos, ko gero, juos „prakeiktų pusė valdžios“.

Prakalbo apie chemiją ir ryšį

Ar tiesa, kad Jus sieja ne tik dainavimas, bet ir romantiški jausmai? Dažnam rūpimą klausimą uždavė Timūras.

Monikai toks klausimas sukėlė juoką „Ne, mes nesame pora, esame draugai. Tačiau bet kokiu atveju mus sieja ryšys“.

Jai antrino ir Vaidas: „Šiuo metu mes esame ir scenos kolegos. Kartu mes praleidžiame ir praleisime daug laiko, jei nebūtų chemijos ir šilumos, ant scenos tai atrodytų blogai. Be abejonės, mes vienas kitam jaučiame simpatiją, bet, ne, nesame pora.

Rengs paramos koncertą

Kovo 7 dieną dainininkai kviečia į savo palaikymo koncertą. „Jūsų parama yra tikrai reikalinga. O reikalinga, nes pats atlikėjas turi save paremti“, – į gerbėjus kreipėsi Vaidas.

„Didžiausias prisidėjimas, kad žmonės negaili nuoširdumo mums atgal, kuo daugiau to sulaukiame, tuo mums smagiau stovėti scenoje“, – pastebėjo Monika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1781)