„Ši daina – apie žmogų, kuris klysta, taigi, apie kiekvieną iš mūsų, – pasakojo Vaidas. – Kūrinys „Tik žmogus“ gimė labai organiškai, todėl to paties siekėme ir kurdami vaizdo klipą. Nenorėjome užgožti dainos kažkokiais blizgučiais ir specialiaisiais efektais. Siekėme ją papildyti, praturtinti šiltomis spalvomis, kurių gilėjant žiemai jau pradeda trūkti“.

Dainininkui antrina ir kūrinio bendraautorius kompozitorius Vytautas Bikus. „Galbūt įkvėpti rudenį vykusių turo „Coming Home“, pasirinkome intymų, akustinį dainos skambesį, o kartu ir jai tinkančią vaizdo klipo idėją, – kalbėjo V. Bikus – Tai šiuo metu nera įprasta šiuolaikinei muzikai, nebent gyviems atlikimams koncerto metu. Tačiau išdrįsome surizikuoti”.

Akimirkas iš netrukus pasirodysiančio Vaido Baumilos dainos „Tik žmogus“ vaizdo klipo filmavimo galite pamatyti nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)