„Dėl to, kokie buvo prabėgę 2020-ieji metai, visa filmavimo grupė ir laidos dalyviai svarstė naujametinės laidos nefilmuoti. Tam nebuvo nei noro, nei nuotaikos, nei jėgų. Ko gero, vertėtų akimirkai užmiršti apie tai, kas mus skiria, ir prisiminti, kad esame viena didelė planeta“, – laidos pradžioje kalbėjo Ivanas Urgantas.

Kaip rašo esquire.ru, į „itališką muzikinę laidą, stebėtinai panašią į rusišką šou“, buvo pakviesti Niletto, Klava Koka, „Cream Soda“, Ivanas Dornas, Zivert ir kiti atlikėjai. Laidos „Večernij Urgant“ komanda dalyvių pasisakymus ir populiariausias 2020-ųjų dainas išvertė į italų kalbą.

Visi atlikėjai gavo „itališkus“ vardus. Tad pats I. Urgantas virto Giovanni Urganti, komikas Garikas Charlamovas – Enrico Carlacci, dainininkė Olga Buzova – Ornella Buzzi, muzikantas Ivanas Dornas – Giovanni Dorni.

„Šis šou yra mūsų klasikinių devintojo dešimtmečio naujametinių laidų – su dainomis, svečiais ir tostais – parodija. Panašu, Rusijoje tokio tipo laidose dažnai atliekamos tokių muzikantų kaip Al Bano ir Romina Power ar Pupo dainos. Atliktos dainos vertos blogiausio dainų festivalio, o į veikėjų lūpas sudėtos visos klišės apie Italiją: Vezuvijus, Komo ežeras, Venecija, fetučiniai ir spagečiai. Nėra nė vieno šou aspekto (nuo svečių vardų iki šokėjų kostiumų), kuris nebūtų parodija, rodanti, kaip Italija įsivaizduojama pasaulyje. Tačiau rezultatas nuostabus!“, – rašė italų dienraštis „Il Tempo“.

Itališkasis „Rolling Stone“ laidą pavadino „satyros apie Italiją deriniu, perteiktu per stereotipus apie devintojo dešimtmečio komercinę televiziją ir išjuokiant rusų meilę Italijos kultūrai“.

La Repubblica“ šou vertina kaip „devintojo dešimtmečio parodiją, plačiai išplitusią visuose Italijos socialiniuose tinkluose“. O dienraštis „Libero Quotidiano“ „Večernij Urgant“ komandos kūrinį pavadino „vieninteliu tikru itališku Naujųjų metų pažymėjimu televizijoje“ ir atkreipė dėmesį į „nemandagaus ir politiškai nekorektiško“ I. Urganto panašumą į amerikiečių televizijos laidų vedėją Davidą Lettermaną jaunystėje.

Visą laidą galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)