Daša Astafjeva yra ne tik dainininkė, bet ir gerai žinomas modelis, laidų vedėja, aktorė, o dabar dar ir savanorė, rašo UNIAN. Dalyvaudama laidoje „Ranok Vdoma“ ji atvirai ir ganėtinai griežtai pasisakė apie vyrus, kurie šiuo metu slepiasi užsienyje.

„Iš pat pradžių labai pykau ant tų, kurie išvyko. Kalbu ne apie tuos, kurie gelbėjo savo vaikus. Kalbu ne apie moteris, kurios nėra pajėgios apsiginti. Tačiau lig šiolei labai pykstu ant vyrų, kurie darė viską, ką galėjo, mokėjo pinigus, kad vis dėlto išvyktų, ir išvyko. Tai, žinoma, gėdinga, ir šita gėda lydės juos ištisą gyvenimą. Neįsivaizduoju, kaip tie vyrai grįš“, – sakė D. Astafjeva.

Moteris, be kita ko, pridūrė, kad pirmaisiais karo mėnesiais ją gelbėjo būtent fizinis darbas. Tada D. Astafjeva eidavo skusti bulvių kariams gaminamiems pietums.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)