„Daina yra apie troškimą, apie žaismingą vienatvę ir besimezgančią meilės istoriją. Šis kūrinys yra kvietimas rizikuoti ir visiškai atsipalaiduoti”, – pranešime spaudai sakė Cheri.

Kaip teigia atlikėja, „Nori“ buvo įkvėpta Lietuvą šiuo metu svilinančių karščių. Tokie tropinio klimato vizitai šalyje privertė dainininkę tai įamžinti naujoje afrobeat ir dancehall stiliais pasižyminčioje dainoje.

„Man ši daina suteikė tam tikrą išsilaisvinimą, privertė mane pasijusti norima, gundančia bei žaisminga. Labai tikiuosi, kad klausytojas pajus tą patį”, – kalbėjo atlikėja.

Dainos premjera:

Karibų dvasia atsispindi ir vaizdo klipe, kuriuo, kaip sako atlikėja, norėta parodyti nuostabią lietuvišką gamtą bei puikius šalies paplūdimius.

„Klipe pasakojama istorija, kurioje aš gyvenu viena, kažkur prie jūros, negyvenamoj saloj ir dalyvauju savo pačios realybės šou. Įkvėpimas kilo iš tokių filmų, kaip „Prarastasis” ir „Trumeno šou”, – apie vaizdo klipo idėją pasakojo Cheri.

Dainininkė sako, jog prie klipo gimimo prisidėjo didžiulė profesionalų komanda.

„Važiavome prie jūros net kelis kartus, kad nufilmuotume gražų saulėlydį. Manau, tikrai buvo verta. Lietuvoje tikrai yra nuostabių vietų, mes turime savo mažuosius tropikus ir čia. Viliuosi, kad klipas „Nori” atskleis bent dalį to grožio ir praturtins klausytojų vasarinius grojaraščius”, – šypsojosi Cheri.

Naujausią CHERI dainą „Nori” nuo liepos 15 dienos galima išgirsti visose muzikos pasiklausymo platformose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)