Tiesa, šį kartą į savo koncertą klausytojus kviesdama M. Linkytė šmaikštavo prisiminusi savo eurovizinę patirtį. Žinoma atlikėja kvietė visus žmones pasilinksminti medūzų vakarėlyje, koncerto metu buvo galima pasigaminti išskirtinio dizaino marškinėlius.

„Medūza iš Liverpulio parplaukė į Vilnių, Susitinkam 08.08?“ – dar prieš koncertą kviesdama savo gerbėjus pasiklausyti savo dainų juokavo M. Linkytė.
Monikos Linkytės koncerto Lukiškių kalėjime akimirka / Urtės Gimžauskaitės nuotr.

Ir išties, atlikėja savo gerbėjams dovanojo nepamirštamą vakarą, kurio metu netrūko ne tik muzikos, šilto bendravimo su susirinkusia publika, skambėjo ir dainos kartu su žinomais atlikėjais, užbūrė lietuviškų instrumentų melodija.

Jos pasirodymo metu vyko tikri burtai, magiškus kerus skleidė ir visiems jau labai gerai žinoma „Čiūto tūto“, kurią pritardami atlikėjai dainavo visi jos klausytojai.

„Tai – didžiausias mano vasaros koncertas po atviru dangumi. Noriu jus pakviesti jausti ir išjausti. Pastarasis pusmetis buvo lyg amerikietiški kalneliai: daug juoko, laimėjimų, vidinių pralaimėjimų, ašarų, pykčio, liūdesio, adrenalino, šypsenų, tikrų ir netikrų žmonių aplink. Noriu jums visa tai išsipasakoti muzikoje“, – anksčiau atviravo M. Linkytė.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją