Specialiai koncertui yra kuriamas atsikiras projektas, kurio smaigalyje - gyvas pasirodymas su bene perspektyviausiais Lietuvos šokių muzikos atstovais Andy Lau (Pro-duce) ir Virus J (Mixteam). Pasak organizatorių, per pastaruosius metus šių dviejų vyrukų dosje pasipildė begale nuopelnu, todėl būtent jie buvo pakviesti pasidalinti su publika savo įgyta patirtimi bei sukurtais kūriniais.

Andy Lau & Virus J

Šiuo metu Andy Lau ir Virus J sutelkę jėgas sparčiai ruošiasi pasirodymui. Dalis jų trijų valandų seto bus atliekama gyvai, specialiai tam yra remixuojami visi kūriniai. Galutinis tikslas yra sudėlioti šių dviejų prodiuserių kūrinius taip, kad kuriamas Andy tech-house ir Virus J progressive skambesys sukurtų vientisą ir pastoviai euforiją keliančią muzikos paletę.

Kad vyrukai išpildytų tokį užmuojį teks atrinkti kiekvieną iki tol jų kūriniuose panaudotą garsą bei akordą ir suderinti juos tarpusavyje. Paklausti ko tikisi iš pasirodymo, neslėpė jog visų pirma tikisi gerų publikos emocijų, o pats pasirodymas turėtų skambėti labai orginaliai, nes jame persipins keli muzikos stiliai.

Duetas šmaikštaudamas pasakojo, jog tai jie vadina nauju stiliumi „High NRG Progtech-trance“, tačiau savo galutinių užmojų kaip nustebins publiką, neatskleidė.

Andy Lau

Andy Lau Lietuvoje jau žinomas kaip universalus prodiuseris, savo muzika stebinantis ne tik mūsų publiką, bet atlikėjus iš svetur. Šiuo metu didžiausias ažiotažas kyla Kinijoje mat, jo sceninis vardas sutampa su tų kraštų labai gerai žinomo aktoriaus vardu.

Vietiniai dj‘ai vos gavę kelis jo kūrinius užsispyrė juos panaudoti savo mix‘uose. Lietuvoje viešėję Didžiosios Britanijos atstovai, išgirdę gyvą Andy Lau pasirodymą, pažadėjo patys pasirūpinti, kad šis vyrukas gautų kuo daugiau pasirodymų Londono klubuose.

Taip pat bręsta ir pirmasis single‘as apie kurį jau prakalbo ir didieji pasaulio elektroninės muzikos atstovai. Pagiriamuosius žodžius maloniai išreiskė Daft Punk vadybininkas, vienas iš Pet Shop Boys narių Chris Lowe, techno scenos grandas Dj Fregie, Dj Mag muzikos redaktorius Carl Loben bei daugelis kitų užsienio atlikėjų.

Virus J

Laukdamas, kol pasirodys jau ketvirta plokštelė, Virus J toliau skinasi savo kelią į užsienio rinką. Jo remiksuoti kūriniai įtraukti į visame pasaulyje gerai žinomas kompiliacijas bei išleisti tokiose įrašų kompanijose kaip „Distraekt Records“, „BIG Love“ ar „Tribo Recordings“.

Per ilgametę veiklą Virus J ranka į ranką mušė su Deep Forest, Mashtronic, Rui da Silva, Moussa Clarke ir dar daugeliu kitų, ne gana to šiuo metu prodiusuoja ir kelis Lietuvos roko bei pop scenos atlikėjus. Prodiuserių galinčių kurti įvairių stilių muziką net tik čia, bet ir svetur pasitaiko nedaug, todėl net nevertėtų abejoti, kad ateityje atsiveria keliai tobulinti savo patirtį toliau nuo gimtinės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją