Kaip ir daugelis Vakarų muzikos įžymybių, „The Prodigy“ jos pasirodymus apšildančius atlikėjus renkasi itin kruopščiai. „Yra užsienio žvaigždžių, kurios sau dėl tokių dalykų nesuka galvos ir „apšildytojus“ parinkti palieka koncerto rengėjams. Bet „The Prodigy“ - tikrai ne iš tų. Jie nori, kad apšildančiojo atlikėjo muzika derėtų prie jų pačių stiliaus ir sukurtų tinkamą nuotaiką prieš pasirodymą“, - teigė R.Knabikas.

Derybos dėl apšildančiojo atlikėjo su britų grupe buvo pradėtos prieš keletą mėnesių. Iš pasiūlytų kandidatų „The Prodigy“ nariai - Liamas Howlettas, Maximas ir Keithas Flintas - pasirinko Igną i.v. Tiesa, diskžokėjui buvo perduotas prašymas pagroti daugiau agresyvesnių, breakbeat stiliaus kūrinių, tvirtinama agentūros "M.P.3" pranešime spaudai.

Pats Ignas, išgirdęs apie „The Prodigy“ sprendimą koncertuoti kartu, neslėpė džiaugsmo. Diskžokėjas prisipažino, jog paauglystėje „The Prodigy“ buvo vieni didžiausių jo muzikinių autoritetų. „Prieš dešimtmetį jų purvini, pilni maišto dūžiai išspyrė tūkstančius jaunų žmonių iš namų į masinius renginius, kuriuos vadinom „reivais“. Vienas iš kito masiškai persirašinėjom kasetes su „The Prodigy“ muzika. Man asmeniškai tai buvo pirmoji grupė, kurios klausiausi taip garsiai, kad „sudeginau“ porą ausinių“, - prisipažino Ignas.

Pernai geriausiam Lietuvos diskžokėjui skirtą prestižinį „Bravo“ apdovanojimą laimėjęs Ignas jau ne pirmus metus garsėja kaip didelį populiarumą turinčių klubinės muzikos vakarėlių „Atari“ siela.

Su ne viena įžymybę scena dalinęsis Ignas pasirodymui „The Prodigy“ koncerte ruošiasi ypač kruopščiai. „Kaip tik dabar renkuosi muziką tam pasirodymui. Man tai didelė garbė, todėl negailiu laiko, kad parinkčiau kažką naujo ir įdomaus, ko dar niekada anksčiau negrojau. Man talkina ir daug žinomų užsienio prodiuserių, su kuriais esu pažįstamas. Pro mano ausis praeina daug breakbeat stiliaus muzikos, kurios dažniausiai netenka pagroti. Džiaugiuosi, kad dabar pasitaikys tokia proga“, - sakė Ignas.

Birželio 21-ąją Vilniuje vyksiantis „The Prodigy“ pasirodymas bus vienintelis Baltijos šalyse, kurio metu grupė pristatys pernai išleistą albumą „Always Outnumbered, Never Outgunned“. Bilietai į šį pasirodymą, kuriame skambės garsiausios „The Prodigy“ dainos, kainuoja 80 litų, tačiau prieš koncertą brangs. Bilietus platina bendrovė „Tiketa“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją