Informaciją apie būsimą jubiliejinį koncertą patvirtino ir kitas narys – Mike’as Love’as. Jis papasakojo, kad šiuo metu tariasi su pusbroliu Brianu Wilsonu dėl susijungimo.

2011 m. „The Beach Boys“ minės 50-ą veiklos jubiliejų. Jubiliejinio koncerto vieta ir laikas dar neišrinkti. Kaip galimi variantai svarstomas „Auksinių vartų“ parkas San Franciske, Vašingtono nacionalinė alėja ir vienas iš šiaurinės Čikagos pakrantės paplūdimių.

Vokalistas ir gitaristas A. Jardine’as išėjo iš „The Beach Boys“ 1998 m. neseniai jis išleido solinį albumą „A Postcard from California“. Pastaraisiais metais kaliforniečių grupės nariai beveik nebendravo, reikalus dėl autorinių teisių tvarkė per advokatus.

„The Beach Boys“ susikūrė 1961 m. Kalifornijoje. Jos debiutinis albumas „Surfin’ Safari“ išėjo 1962 m. Grupė išleido 28 studijinius albumus, daugiau nei 30 rinkinių, paskutinį – 2009 m.

1988 m. grupę įtraukė į rokenrolo šlovės alėją, po 10 metų – į vokalinių kolektyvų šlovės alėją. 2001 m. už indėlį į muziką grupė gavo „Grammy“ apdovanojimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją