„The Ball & Chain“ – tai atlikėjai Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis. Jiedu atlieka bendrą kūrybą, kuri gimsta virtuvėje, vonioje, kelionėse, vaikų kambaryje, netgi svečiuose pas draugus.

Šiais metais duetas kartu su savo pašėlusia grupe yra 100 % pasiruošę susilieti su žvaigždėmis danguje ir nušviesti jaukų vasarišką vakarą Lietuvos pajūryje.

„The Ball & Chain“ dainų kiekis nuo praeitos vasaros padvigubėjo, grupė stabilizavosi, po kūrybinių kančių atsirado publikos įvertintas albumas, Jurgis galutinai prisijaukino retro kelnes ir batus, o Erica... Erica ir taip visada nuostabi...

„Švyturio Menų Doke“ jiedu pasirodys kartu su Jonu Lengvinu prie būgnu ir ypatingu svečiu.

Jurgis ir Erica žino, kaip sukelti publiką ant kojų. Juolab, kad po intensyvaus sezono televizijoje, koncertinių turų jiedu pajūry taip pat tikisi šiek tiek atsipalaiduoti ir leisti savo kūrybiškumui lietis laisvai.

Kviečiame švęsti Jūros šventę iki paryčių su pačia geriausia muzika „Švyturio menų doke“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją