Tačiau ne prasčiau nei klasikinė jam sekasi ir populiariosios muzikos scenose. Vos susikūrusi, grupė „The Artrace“ laimėjo pirmąsias vietas dviejuose konkursuose – „Garažas“ bei „Broadway Star“.

Grupės profesionalumą įvertino ir pramogų pasaulio banginiai „Skamp”, kartu nusifilmavusi dainos „Revolution” klipe. O Justas 2012 metais pačios „BOSS Loopstation“ kompanijos Frankfurte buvo pripažintas vienu iš aštuonių geriausių pasaulyje efektų pedalus naudojančių muzikantų.

„Tai – kaip dvi mano sielos pusės ar dvi meilės: kaifuoju grodamas su „NI&Co”, bet ne mažesnį malonumą teikia ir „The Artrace”  muzika. Neįsivaizduoju savo gyvenimo be kurios nors iš jų. Laimė nereikia rinktis”, – šypsosi J.Kulikauskas, jau šį šeštadienį 21 val. visus kviečiantis į grupės „The Artrace” koncertą, kuris vyks populiariame sostinės klube „Studio 9”.

„Šį kartą būsime labai asmeniški, nes, atliksime ne tik savo, bet perdainuosime ir kelias Amerikos atlikėjų dainas, taip atskleisdami, kas mus įkvepia, – intriguojančiai pažadėjo kitas dueto narys gitaristas Auris Galvelis. – Tad visų labai laukiame ir pažadame nepakartojamą vakarą.”

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją