Skirtingais muzikos stiliais žongliruojantys tėveliai iš karto ir vienbalsiai sutarė dėl vieno - Tėvo diena yra nepelnytai nustelbta ir primiršta šventė, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

„Kiekvieną pavasarį tas pats. Savo atžalos neprisišauksi – tik piešia atvirukus, tik rašo eilėraštukus mamoms...“, - vienas per kitą apgailestavo tėveliai-didžėjai. Todėl, pasak jų, tėčiai turi vienytis ne bet kur ir bet kada, o ten, kur linksmiausia – diskotekoje, už didžėjaus pulto.

Kas sakė, kad tėčiui tereikia sofos ir televizoriaus?! Mieli vaikučiai, draugai, kaimynai ir šokių aikštelės giminaičiai! Visus Jus klubas „Woo“ ragina jau šiandien pradėti ruoštis artėjančiai Tėvo dienai. Eilėraštukai pasilypėjus ant taburetės, gėlės, įmantrūs šokio judesiai – turėsite atlikti tik tiek, kad aštuoni šauniausi tėveliai šokdintų Jus visą naktį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją