Jis sudėjo rankas į tokią padėtį, kuri gestų kalba reiškia moters lytinius organus. Po laidos klausos negalią turintys žmonės kreipėsi į aktorių Stasą Sadalskį, kuris išreiškė jiems paramą, rašo unian.net.

„Maskvoje gyvena daug kurčnebylių, ir jie labai įsižeidžia, kai Kolia Baskovas rodo tokius gestus. Šis gestas kurčnebylių kalba reiškia moters lytinius organus. Ar galima, Kolia, daugiau taip nebedaryti? Į mane kreipėsi klausos negalią turintys žmonės, noriu, kad televizijos vadovybė atsižvelgtų į jų nuomonę“, – savo „Telegram“ kanale rašė A. Sadalskis.

Nikolajus Baskovas

Tai dar vienas kartas, kai dainininkas ne iš pačios gražiausios pusės sužiba spaudos antraštėse. Jis yra viešai išreiškęs palaikymą Rusijos veiksmams Ukrainoje. Po šio žingsnio į jį kreipėsi Ukrainos televizijos laidų vedėja Maša Efrosinina. Ji įrašė emocingą vaizdo įrašą, kuriame N. Baskovą pavadino „tikru p*daru“.

Be to, per atostogas Turkijoje N. Baskovas buvo susidūręs su ukrainiete, kuri pasmerkė jo poziciją dėl karo Ukrainoje.

„Norėjau pasakyti jums, kad esu iš Ukrainos. Rusija dabar kasdien bombarduoja Ukrainą, o jūs čia linksminatės. Kaip jums, ar linksmintis normalu?“ – klausė ji.

Atsakydamas į jos pastabą, rusų dainininkas pareiškė, kad jis ne linksminasi, o „poilsiauja“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)