Senjasa teigia, kad pirmą kartą išgirdus kūrinį, jis gali atrodyti labai paprastas, tačiau jis puikiai atskleidžia, ką jaučia dažnas iš mūsų, nedrįsdamas apie tai kalbėti garsiai, rašoma pranešime spaudai.

Dainos tekstu atlikėja kreipiasi į šiuolaikinę visuomenę ir kalba apie galimybę rinktis tarp materialių vertybių ir paprasto noro jaustis gerai. „Man nepatinka“ priedainis kviečia nebijoti pasakyti „ne“.

„Tarp begalės šiandienos pasirinkimo galimybių „ne“ padeda išlikti savimi ir gauti tik tai, ko nori“, – aiškina Senjasa.

„Man nepatinka“ dainos fotosesija tapo judančių nuotraukų vaizdo klipu, kurio idėjos autorė yra pati Senjasa. „OpenPlay“ prodiuserių komanda padėjo Senjasos viziją paversti tikrove. Tai drąsios ir atviros nuotraukos, kuriose pilna greito ir blizgaus gyvenimo atributų. Vaizdo įraše pateikti kadrai – dainos istorija vaizduose, kuri vis kartojasi, tarsi nesibaigiantis gyvenimo labirintas, iš kurio neimanoma pabėgti.

Dainą išgirsti ir pamatyti vaizdo klipą galite čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)