Pasak pranešimo spaudai, net trims iš aštuonių apdovanojimų buvo nominuota dainininkė Atlanta su daina „Me & My Girls“ ir grupė „Biplan” su „G&G sindikatas” lyderiu Svaru ir jų bendra daina „1005-B“.

Atlanta gavo daugiausia „Tango TV metų vaizdas 2004” statulėlių – net dvi. Jos vaizdo klipas buvo pripažintas geriausiu metų ir geriausiu moterišku vaizo klipu.

Žaviajai atlikėjai dizainerio Martyno Kazimierėno statulėles įteikė maestro Vytautas Kernagis ir geriausi „bachuriukai” Lietuvoje Kęsts ir Vyts.

Pasak pačios Atlantos, ji nesitikėjusi tokios sėkmės. "Kojos ir rankos virpa, labai netikėta, bet labai dėkoju visiems, kurie manimi tikėjo", - susijaudinusi kalbėjo Atlanta.

„Biplan” buvo pripažinta geriausią vaizdo klipą šiemet sukūrusia grupe. Pelnyti šį svarbų apdovanojimą jiems padėjo režisierius, TV3 laidos „Lietuvos ryto televizija” žurnalistas ir dokumentinių filmų autorius Rimas Bružas.

„Metų grupės vaizdas” statulėlę grupei įteikė dizaineris Juozas Statkevičius.

Metų režisieriumi buvo pripažintas Donatas Ulvydas, sukūręs vaizdo klipą Lino ir Simonos dainai „What‘s Happened To Your Love?“. Vakaro vedėjas Martynas Starkus negailėjo pagyrimų apdovanojimą pelniusiam režisieriui. "Viskas, prie ko Donatas prisiliečia, virsta auksu", - sakė vedėjas.

„Metų režisieriaus vaizdas” statulėlę D. Ulvydas gavo iš kolegos teatro režisieriaus Oskaro Koršunovo.

„Metų naujoko vaizdas” iš „Džiunglių” žvaigdės Cololo rankų atiteko grupei "Skyders" su daina „Nimfomanė“, „Tango TV žiūrovų vaizdas” – Amberlife ir Ladybird su daina „My Lover’s Gone”, o „Metų vyriškas vaizdas” statulėlę Tango TV vedėjos Eglė ir Lavija įteikė Alanui Chošnau.

Po daugiau nei 10 minučių trukusio aktoriaus TV3 laidos „Kyškis” žvaigždės DJ Momo-Vytauto Šapranausko monologo, kurio metu jis spėjo ne tik surūkyti cigarą, bet ir įgelti Lietuvos muzikos žvaigždėms ir savo prodiuseriui Rolandui Skaisgiriui, blogiausio metų vaizdo taurė atiteko grupei „B'avarija”.

Blogiausio vaizdo klipo apdovanojimas "Be vaizdo", panašu, nei kiek nenuliūdino "B'avarijos" vaikinų, kurie šį apdovanojimą gauna jau antrus metus iš eilės. "Valio!!! Mes laimėjom!.. Ačiū", - dėkojo publikai Juozas, Vilius ir Deividas.

"Nenuostabu, kad gauname apdovanojimą "Be vaizdo" jau antrus metus. "Kepame" daugiausiai klipų iš visų grupių, tad tai negali atsiliepti jų kokybei. Popsas - jėga!", - mėgavosi šlove bavarai.

„Tango TV metų vaizdas 2004” apdovanojimų vakarą buvo karšta tikrąja žodžio prasme. Antrajame klubo "Tango arena" aukšte ramesnį kampa susiradusios bandė slėptis muzikos, televizijos, mados ir sporto pasaulio žvaigždės. Čia pat mindžikavo ir pretendentai į apdovanojimus, bet kada pasirengę nusileisti laiptais į sceną.

Ištverti apdovanojimų procesą buvo nelengva ne tik lūkuriuojančioms žvaigždėms. Tą vakarą į nedidukę "Tango arenos" erdvę prigužėjo tiek žmonių, jog vos įpusėjus ceremonijai klubas prisipildė cigarečių dūmų, o temperatūra pakilo taip, kad teko atverti duris ir įleisti gaivaus žiemos oro. Tai išgelbėjo ne vieną renginio dalyvį...

„Tango TV metų vazdas 2004” nugalėtojai:

Metų naujoko vaizdas: Skyders „Nimfomanė“;

Metų režisieriaus vaizdas: Linas & Simona „What‘s Happened To Your Love?“ – režisierius Donatas Ulvydas

Metų moteriškas vaizdas: Atlanta „Me & My Girls“

Metų vyriškas vaizdas: Alanas Chošnau „Meilė tau“

Metų grupės vaizdas: Biplan feat. Svaras „1005-B“ režisierius Rimas Bružas

Metų geriausias vaizdas: Atlanta „Me & My Girls“

Be vaizdo (blogiausias): Bavarija „Labai Labai“

Tango TV žiūrovų vaizdas: Amberlife & Ladybird „My Lover’s Gone”

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją