Muzikinė draugystė prasidėjo „Instagram“ tinkle

Naujajame The Kid Laroi albume skamba ir naujasis singlas „Stay“. Ši daina Australijoje iškart pasiekė pirmąją skaitmeninių topų vietą, o itin konkurencingoje Amerikos rinkoje užlipo iki 3-osios. Lietuvos topuose „Stay“ taip pat kyla viršūnės link lyg ant mielių. Tai yra puikus tvirtos dviejų talentingų žmonių draugystės rezultatas.

The Kid Laroi ir Justinas Bieberis susipažino per „Instragram“. Australas muzikos naujienų portalui „NME“ neseniai papasakojo apie akimirką, kai gavo žinutę iš pačio Bieberio. Joje žymusis amerikietis pastebėjo, jog The Kid Laroi turi kažką ypatingo. Vėliau paprašė jo numerio ir paskambino su idėja bendrai dainai. Taip gimė jų pirmasis singlas „Unstable“.

Antrasis ir naujausias bendras darbas „Stay“ atsirado, kai The Kid Laroi ir žinomas dainų autorius Charlie Puthas vakarojo kartu. Pastarasis pagrojo dainos motyvus. The Kid Laroi paskatino nesustoti, kol galiausiai gimė daina. O tada prisijungė J. Bieberis. Atvykęs į studiją jis ekspromtu įrašė savo partiją.

The Kid Laroi, Justin Bieber – „Stay“:

Originalų vaizdo klipą naujajam Justino ir The Kid Laroi singlui „Stay“ sukūrė Colinas Tilley. Jo režisūriniais gebėjimais pasitiki tokios muzikos žvaigždės kaip Nicki Minaj, Rita Ora, Iggy Azalea, tas pats Justinas Bieberis ir kiti. Ir tikrai ne veltui – rezultatai išties nenuvilia. Tarkime, „Stay“ vaizdo klipas susideda iš daugybės sustabdytų kadrų, kuriuose juda tik abu dainininkai.

Palaiko ne tik gerbėjai, bet ir žinomi dainininkai

The Kid Laroi gimė ir augo Australijoje. Jo debiutinis albumas „F*ck Love“ sulaukė daugybės teigiamų atsiliepimų – ne tik iš gerbėjų, bet ir iš muzikos kritikų bei kitų žinomų žmonių. Jį labai palaiko ir duetu su vaikinu sudainavusi Miley Cyrus: „Kai tik ėmėme dirbti kartu, iškart supratau, kad esi dainų kūrėjas, o ne prodiuserių lėlė“, – savo „Instagram“ paskyroje kalbėjo dainininkė.

Lydimas nuolatinio palaikymo The Kid Laroi netruko iš Australijos persikelti į Los Andželą. Šiais metais šis žavus australas pasirodė kone visose žymiausiose JAV TV laidose („Saturday Night Live“, „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“, „Ellen DeGeneres Show“), taip pat buvo pagerbtas muzikiniame „MTV“ kanale ir paskelbtas mėnesio atlikėju. Albumų trilogiją „F*ck Love“ užbaigia šiandien pasirodęs 7 dainų darbas „F*ck Love: Over You“.

Klausytis talentingojo australo The Kid Laroi albumo „F*ck Love: Over You“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)