Koncertas išties buvo unikalus. Tik prasidėjus unikalioje Šv. Kotrynos bažnyčioje į publiką kreipėsi balsas, sveikindamas atvykus į pasaulio pabaigą be raginantis pagalvoti, kokios svajonės liko neišpildytos, rašoma pranešime spaudai.

Vėliau šimtais rožių nutiestoje scenoje pasirodė ir pats Rokas Yan, pradėdamas koncertą visai neseniai kartu su vaizdo klipu pristatyta daina „Ar būsi su manim?“.

Koncerto metu ne kartą į publiką kreipėsi nežinomas balsas vis iškeldamas įvairius klausimus ir pamąstymus.

Kartu su atlikėju Roku Yan hitu tapusį kūrinį „Melodramos“ atlikti atvyko ir dainininkė Evgenya Redko.

Koncerto akimirka:

Nors koncertas dar buvo tik įpusėjęs, sausakimšoje Šv. Kotrynos bažnyčioje publika jau nebesėdėjo savo vietose, o stovėdama kartu su dainininku bei grupe dainavo tokius kūrinius kaip „Surask mane“, „Vakar vakare“, „Stadionai“ ar „Aidai“.

Po gausybės raginimų „pakartot“ atlikėjas dar kartą atliko šio koncerto koncepcijai inspiravusį kūrinį „Ar būsi su manim?“.

Pasak atlikėjo, šiuo koncertu norėjosi į pop muziką pažvelgti giliau, filosofiškai išsikelti klausimus, kuriuos dažnai patys sau nutylime.

„Kuriant popmuziką taip jau yra, kad skambios melodijos kartais užgožia gilesnes mintis, filosofinius klausimus ar simboliką, slypinčią mano dainų tekstuose. Todėl norėjau visa tai patyrinėti šiame koncerte, kurį sudarė trys dalys, leidžiančios į mistinę pasaulio pabaigą pažvelgti iš skirtingų perspektyvų“, – pasakoja dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją