Kalbėdama apie tai, kaip ėmė pristatinėti prabangius automobilius, grupės narė Viktorija neslėpė, jog pirmiausiai susipažino su Gabriella, kuri jau dirbo šioje srityje.

„Gabriella ilgą laiką dirbo su mašinomis. Mes susitikome gana atsitiktinai. Ji pasiūlė man prisijungti ir aš nedvejodama sutikau. Vistiek kažką reikia veikti gyvenime. Tai yra nauja patirtis ir naujos galimybės“, – laidoje teigė Viktorija.

Merginos išsiskiria tuo, kad pristatinėdamos automobilius ne tik akcentuoja jų išvaizdą, bet ir kalba apie technines savybes, gilinasi į mechaninius niuansus.

„Dirbau super mašinų klube, kuriame nuomodavo automobilius. Buvau verslo plėtros vadovė. Šiaip man visada patiko automobiliai, bet kai pradėjau prie jų dirbti, susipažinau su daug įdomių žmonių ir pagalvojau – o kodėl jų nepradėti pristatinėti lietuviškai? Juk turime daug žmonių, kurie tai daro angliškai, – šyptelėjo Gabriella. – Paskutinis mūsų pristatytas automobilis – Aston Martin Leggera, jų pasaulyje yra tik 50. <…> O mokomės kaip ir visi – iš „Youtube“, iš interneto, „Google“ ir panašiai.“

Tiesa, filmuojant dainos vaizdo klipą automobiliai taip pat neliko nuošaly – merginos filmavosi juose, tačiau buvo įpinta ir kita tema.

„Kai nusprendėme įrašyti dainą, peržvelgėme vaizdo klipus, kurie yra dabar populiarūs pasaulyje. Kriminalinė tema yra labai žiūrima, nežinau kodėl. Gal todėl, kad žmonės patys tuo negyvena, juos traukia tai, ko jie neturi. Taigi, sugalvojome padaryti klipą tokia kriminaline provokuojančių moterų tema, todėl, kad tai dažniausiai daro vyrai. Man atrodo Lietuvoje nėra grupių, kurios tai daro“, – svarstė Gabriella.

Merginos pasakojo, jog idėją ir detales sugalvojo labai greitai. Per vieną naktį Gabriella parašė žodžius, o po savaitės daina buvo jau įrašyta. Vaizdo klipe nusifilmavo ir žmogus, gerai žinomas gyvenantiems Jungtinėje Karalystėje.

„Mes tikrai viską padarėme labai greitai. Viktorija išvis jokių žinių muzikoje neturi, aš turėjau patirties prieš septynerius metus. Tiesiog gyvenime reikia kažko norėti“, – įsitikinusi grupės narė Gabriella.

Merginos pasakojo, jog turi ne vieną idėją, kurią norėtų įgyvendinti ateityje. Dalis planų yra susiję ir su gimtąja Lietuva.

„Turime dar daug idėjų. Norėjome klipą padaryti labiau bombinį, norėjome išsinuomoti ginklų, tačiau dėl koronaviruso situacijos mes to negalėjome padaryti. Taip pat turime idėjų filmuoti Bulgarijoje, nes ten yra didelė komanda, kuri nori su mumis dirbti. Taip pat norime grįžti į Lietuvą ir sujungti jėgas su šokėjais – gal mums trūksta veiksmo visame tame“, – šyptelėjo Gabriella.

„Yra kur tobulėti – tai pirmas mūsų išleistas kūrinys ir video klipas. Neatskleidėme visko, ką norėjome parodyti, bet galbūt kitame klipe bus viskas kitaip“, – antrino Viktorija.

Koronavirusas jau daugiau nei pusmetį stabdo įprastą gyvenimą visame pasaulyje – ne išimtis ir Jungtinė Karalystė. „SupercarDolls“ narės taip pat papasakojo, ką mano ir kaip elgiasi šiuo gana įtemptu metu.

„Aš nelabai sureikšminu. Taip, reikia saugotis, reikia prisižiūrėti, bet mes gyvename dideliame mieste, tad tai daryti reikia nuolat. Dabar dėvėti kaukes reikia visur – metro, autobusuose, parduotuvėse. Aš nebijau, bet matau, kad aplink yra daug bijančių žmonių“, – pasakojo Viktorija.

„Aš visą laiką galvoju, kad tokie dalykai daugiau kyla iš vidaus. Aš daug medituoju, daug sportuoju, taisyklingai maitinuosi. Jeigu visą gyvenime bijosi, kad tau kažkas atsitiks, sau tai ir prisišauksi. Laikausi nurodymų, nešioju kaukę, dezinfekuoju rankas, tačiau manau, kad jei imunitetas stiprus, esi pasiruošęs tam ir apie tai per daug negalvoji, labai maža tikimybė, kad tai palies. Asmeniškai nežinau nei vieno žmogaus, kuris serga“, – prisipažino Gabriella.

Tiesa, grupės narė taip pat atskleidė, kad netrukus grįš gyventi į Lietuvą – čia jos laukia šeimos vystomas verslas.

„Kraustausi į Lietuvą – gyvensiu tarp Lietuvos ir Anglijos. O anksčiau irgi grįždavau labai dažnai – kartą į mėnesį, – teigė Gabriella. – Mano šeima Lietuvoje turi savo verslą, mes prekiaujame organinėmis trąšomis. Dėl visos koronavirusos situacijos taip pat prekiaujame ir dezinfekciniais rankų skysčiais. Anglijoje taip pat – čia esu pagrindinė plėtros vadovė. Atstovauju savo šeimą čia. Na, ir pristatinėju mašinas.“

„Aš dirbu su nagais, taip pat su fotosesijomis, video ir panašiai“, – apie savo kitas veiklas pasakojo Viktorija.

Nors grupės narė G. Melrouse ne kartą viešai kalbėjo apie plastines operacijas, kurias yra pasidariusi, vis tik pati mano, kad žmonių akį ji traukia tikrai ne dėl šios priežasties.

„Manau, kad daug dėmesio sulaukiu dėl savo energijos, dėl to, kad motyvuoju žmones meditacijomis, teigiama gyvensena, – kalbėjo laidoje „Delfi premjera“ Gabriella. – O dėl plastinių operacijų ir grožio – manau, dabar yra daugybė merginų, kurios atrodo įspūdingai. Aš nesu niekuo ypatinga.“

Tarp prabangių automobilių nuolat besisukančios merginos taip pat papasakojo, apie kokias mašinas svajoja pačios ir įvertino vairavimo galimybę Jungtinėje Karalystėje.

„Londone mes nevairuojame. Čia vairuoti yra tikra tragedija. Sunku pasiekti viską laiku – niekada nežinai, kur ir kokie gatvių remonto darbai vyksta ir panašiai“, – teigė Viktorija.

„Lietuvoje vairuoju savo šeimos mašinas – turime keletą jų, – sakė Gabriella. – O čia, aš pasakiau sau taip – jei aš pirksiu savo automobilį, tai bus arba Lamborghini, arba rožinis D Wagon. Jei ne, važinėsiu taksi arba viešuoju transportu, arba eisiu pėsčia. Aš renkuosi tai, kas geriausia arba nieko. Na, o tam reikia užsidirbti. Grynais gal niekas nepirks, bet aš, pavyzdžiui, turiu dabar savo įmonę ir gal greitu metu pasieksiu tą lygį, kai galėsiu pasiimti kreditą automobiliui.“

Pašnekovės įvardijo ir tai, kokios jų savybės lemia sėkmę. Pasak Gabriellos ir Viktorijos, svarbiausia – nebijoti, eiti, klausti ir mokėti prašyti.

„Mes bijome nesėkmės. Tai ir yra sėkmės priežastis. Mes galime pereiti per 20 įmonių, kurios pardavinėja arba nuomoja automobilius, ir duoti joms savo verslo planą, – teigė pašnekovės. O Gabriella pridūrė ir apie kitą savo pomėgį. – Darysiu savo saviugdos kanalą. Ten klausiu žmonių apie tai, kokių jie baimių turi – mano tikslas gyvenime yra visiems padėti. Noriu padaryti pasaulį geresne vieta.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)