Todėl naujų minčių ir kūrybinių idėjų kupinas SezzY išleidžia savo antrąjį albumą „Rebirth“. Jis pasirodys po dviejų savaičių ir naujausias SezzY dainas DELFI skaitytojai turės galimybę nemokamai atsisiųsti pirmieji.

Po šešerių metų pertraukos antrąjį albumą išleidžiantis SezzY jį pavadino „Rebirth“ neatsitiktinai. Atgimimas , - taip jis verčiamas iš anglų kalbos. Šis žodis puikiai apibūdina naują atlikėjo gyvenimo etapą. Sūnaus įkvėptas SezzY kardinaliai pakeitė savo sceninį įvaizdį, muzikos skambesį ir netgi automobilį.

„Vis tai įkvėpė mano sūnus. Ir iki šiol aš turėjau daug veiklos, bet jo gimimas mane įkvėpė permainoms. Supratau, kad reikia pradėti kažką naujo ir pradėti dar daugiau dirbti. Tie, kurie turi savo vaikus, mane turėtų suprasti, - pasakojo atlikėjas, plačias kelnes ir auksines grandines iškeitęs solidesnį sceninį įvaizdį ir pamėgęs juodus kostiumus. - Keičiasi ne tik mados, bet ir mano statusas. Dabar jau esu tėtis, todėl ir turiu atrodyti solidžiau.“

Naujausiame albume „Rebirth“ skambės kiek kitokia muzika, nei pirmajame SezzY albume. „Dabar bus daugiau klubinės muzikos, nei pirmajame. Į pirmą albumą buvo sudėtos dainos, kurių akcentas buvo žodžiai, todėl ir kūriniai buvo skirti daugiau klausymuisi. Naujame albume daug dėmesio skiriama šokių muzikai. Daugumą dainų prodiusavo žinomas prodiuseis Cat Daddy. Žinoma, bus ir lėtų tokių kūrinių. Pavyzdžiui, lėtą daina „You and I“, kurį įrašėme kartu su atlikėja Egle, buvusia MiniMe, bus garantuotas hitas“, - neabejoja SezzY.

Pokyčiams pribrendo ir prabangus atlikėjo automobilis. Ryškiai raudoną spalvą jis iškeitė į baltą matinę. „Ratus ir automobilio saloną juodai dažė pats SezzY. „Tačiau automobilis – nedažytas, bet apklijuotas. Niekas dabar netiki, kad tai mano buvęs automobilis“, - juokiasi jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)