Atnaujintoje programoje skambės kelios dainos iš naujesnių Robbie Williams albumų, tačiau pagrindą sudarys senesni kūriniai, kurie artimesni ir pačiam Mantui. Vakaro metu būtinai nuskambės „Let me entertain you“, „Feel“, „Tripping“, „Rock DJ“ ir kiti puikiai žinomi Robbie Williams hitai.

„Džiugu, kad šis projektas išlaikė lygį ir nebuvo rodytas tiek daug kartų, kad jau taptų eiliniu renginiu. Dabar su nostalgija, prisimenant pirmuosius koncertus, bus smagu vėl užlipti ant scenos bei pristatyti ir man pačiam labai patinkančią Robbie Williams programą,“ – sakė Mantas.

„Tabami goes Robbie Williams“ su atnaujinta programa startuos kovo 28 d. Kaune, klube „Pasaka“, balandžio 3 d. keliaus į Klaipėdos klubą „Dr.Who“, o balandžio 4 d. bus pristatyta sostinėje, klube „Pacha“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją