Vos per pusmetį mergina užmezgė vertingų pažinčių, atsidūrė pas geriausius kompozitorius bei vokalo mokytojus, ir šiandien jau pristato pirmąją dainą.

„Lietuvoje 11 metų dainavau „Liepaičių“ chore, mokiausi akademinio dainavimo, bet nenorėjau amžinai stovėti ant scenos su nertomis apykaklėmis. Visada svajojau apie pop pasaulį. Net ir tada, kai buvau alternatyvos grupės „Days of Eclipse“ narė. Slapčia kopijuodavau pop divas, mokiausi iš jų, – sako Greta Zazza. – Lietuvoje lankiau estrados pamokas, bet tai buvo visiškai kitokia mokykla... Švedija ne be reikalo vadinama hitų fabriku, pačia teigiamiausia prasme, nes jų pagaminta produkcija eksportuojama į visą Europą, į Ameriką. Supratau, kad turiu ten būti.“

Šiuo metu Stokholme gyvenanti Greta tobulina vokalą pas patį Danielį Zanggerį Borchą, dirba su „Starlab“ studijos kūrėjais: Niklu Eklundu, Jimmiu Åkerforsu, Peteriu Hägaråsu. Stokholme ji susipažino ir su Jonu Thanderiu, kuris parašė „eurovizinę“ dainą „I‘ve been waiting for this night“ Donatui Montvydui, o taip pat dirbo su Taylor Swift, Ariana Grande ir kitomis šių dienų superžvaigždėmis.

Švedijos muzikiniame pasaulyje Greta Zazza jaučiasi puikiai. „Tai buvo mano pačios idėja, ir man labai patinka šis įvykių verpetas. Džiaugiuosi, kad su manimi dirba dainų autoriai, patiki savo kūrinius. Per pusmetį supratau, kad visi garsieji atlikėjai yra daug arčiau tavęs, nei galėjai įsisvaizduoti. Aš kaupiu kontaktus, o tai galiu daryti ir savo darbo vietoje: jau kurį laiką dirbu Stokholmo „Hard Rock Cafe“, ten jaučiuosi puikiai. Mes galime į valias bendrauti su žmonėmis, net susikurti kokį nors personažą. Tai nėra tipinė aptarnavimo sfera, šio tinklo barai taip pat yra muzikos lopšys“, – sako Greta Zazza.

Švedijoje gerai startavusi lietuvė Greta Zazza šiandien svajoja, kad ir Lietuva išgirstų bei įvertintų jos debiutinį kūrinį „Like I Love You“. Tai padaryti galima čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)