„Spice Girls“ paskyroje socialiniame tinkle X buvo paviešinti keli vaizdo įrašai, kuriuose visos penkios merginos – Emma Bunton, Victoria Beckham, Geri Halliwell Horner, Mel Brown ir Mel Chisholm – šoka, dainuoja ir drauge repetuoja.

Trumpučiuose archyviniuose vaizdo klipuose grupės narės apsirengusios pagal paskutinio praeito amžiaus dešimtmečio madas. Viename epizode visas penketas spraudžiasi tarpduryje: Geri ir Victoria – sėdi ant grindų, o Emma, Mel B ir Mel C – stovi, rašoma portale „People“.

„Šiandieną sukanka 30 metų nuo pirmųjų „Spice Girls“ perklausų! 1994-aisiais užgimęs reiškinys virto nuostabia kelione, pranokusia visus turėtus lūkesčius. Dėkojame savo gerbėjams už palaikymą nuo pat pirmųjų dienų“, – rašoma X paviešintoje žinutėje.

Dalyvaudama laidoje „Today with Hoda & Jenna“ Mel B prasitarė, kad visiškai netrukus gerbėjai gali sulaukti puikių žinių.

„Aš tai sakau ir sakau, tačiau šį kartą jau po kelių savaičių mes iš tiesų ketiname paskelbti neprastą naujieną, susijusią su visu mūsų penketu“, – pasakė Mel B ir pridūrė, kad žadama žinia turėtų net labai nudžiuginti gerbėjus.

Mel B juokaudama užsiminė apie grupės atsikūrimą, bet surimtėjusi pasakė, kad šitai būtų ypač sudėtinga, kadangi visos penkios narės gyvena skirtingus gyvenimus, be to, visos turi vaikų.

„Trumpai galėčiau pasakyti, kad tai bus dovana, kuri visada teiks džiaugsmą“, – pasakė Mel B.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją