Toliau spalio programoje rikiuojasi gražuolė Miss Nine, auksinis „Deep Dish“ dueto narys Sharam ir legendinis didžėjus Stefano Noferini.

Pasauliniai didžėjai klubą lankys penktadieniais, o šeštadieniais pikantiškų vaizdų negailės klubinio „Freak Show“ teatro šokėjos.

Mėgsta netyčiukus

„Pleasurekraft“ duetas, savo ir kitų pasaulio didžėjų fonotekas nuolat papildantys naujais gabalais, sako neturintys vienos formulės kūrybai. „Kūrinys arba gimsta, arba ne. Žinoma, labiausiai mėgstame netyčiukus, kurie tarsi nusileidžia iš oro. Tai visada džiugina, tačiau neatsitinka taip dažnai kaip norėtume“, – pasakoja „Exit Vilnius“ svečiai.

Prodiuseriai nepasiduoda fanų spaudimui pakartoti vieno ar kito kūrinio sėkmę. „Galėjome iškepti jau 100 fenomenalios sėkmės sulaukusio kūrinio „Tarantula“ analogų, tačiau mums tai atrodo nuobodu. Kartoti save – ne išeitis, reikia judėti į priekį“, – nukerta „Pleasurekraft“.

Savo braižą turintys didžėjai sako, kad šiandien klubiniame pasaulyje pernelyg dažnai švaistomasi skambiu epitetu „originalus“. „Derrick May, Juan Atkins ar Kevin Saunderson yra originalūs. Mes esame tik jų anūkai, bandantys praturtinti šokių muzikos palikimą“, – savo veiklos nesureikšmina „Pleasurekraft“ didžėjai.

Kur šiandien sėkmės vaisius raškantys didžėjai save mato po 10 metų? „Tikimės, kad atsitiks kaip Carl Coxui – toliau prakaituosime ir trypsime aplink didžėjų būdelę šokdindami žmones“, – juokiasi didžėjai, kurie jau šį penktadienį visus naujus ir senus hitus išguldys „Exit Vilnius“ šokių aikštelėje.

Gražuolė ir legendos

„Pleasurekraft“ karštą klubinių spalio pramogų deglą perduos didžėjai ir modeliui Miss Nine iš Olandijos. Savo grožiu ir šokių muzika viso pasaulio šokių aikšteles džiuginanti didžėja į Vilnių sugrįš po pusmečio pertraukos.

Po gražuolės vizito ateis laikas dviem vienas už kitą garsesnėms legendoms. Vizitui į Vilnių ruošiasi jokių pristatymų nereikalaujantis kultinio didžėjų susivienijimo narys Sharam iš JAV. Po jo „Exit Vilnius“ sostą užims Italijos klubinis maestro Stefano Noferini.

Milijoną peržiūrų surinkęs „Pleasurekraft“ vaizdo klipas „Carny“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)