Kaip rašoma organizatorių išplatintame pranešime spaudai, jis - pasaulio arenas valdančios grupės „Swedish House Mafia“ narys. Dabar skelbiama, kad su švedu į mūsų šalį atvyksta neįtikėtinai sparčiai populiarėjantis Max Vangeli bei S. Angello brolis AN21. Kartu su pripažintais svečiais gros nuostabi trijulė iš Lietuvos – Ignas, Jovani bei Lauris Lee.

Prie pagrindinės rugpjūčio 24 d. vakaro žvaigždės prisijungęs Max Vangeli mėgaujasi šlovės spinduliais. Šiuo metu būriai gerbėjų veržte veržiasi į sparčiai progresuojančio didžėjaus, kurį liaupsina pats Tiesto ir David Guetta, pasirodymus karščiausiuose pasaulio vakarėliuose Ibizoje, Majamyje ir Londone. Nepakeičiamu jaunu house muzikos veidu laikomas Max Vangeli 2011-aisiais MTV buvo pavadintas „vienu daugiausiai žadančių atlikėjų“. Ypač didelės sėkmės sulaukė Maxo kūrinys „Swedish Beauty“, kuris ne tik sukėlė ažiotažą tarp muzikos profesionalų, bet ir karaliavo radijo stočių eteryje bei diskotekose.

„Stebuklo“ metu Trakų pilies kieme iškils didžiulė scena, o išskirtinius pojūčius garantuos įspūdingo dydžio 3D projekcijos ir profesionali pirotechnika. Labiausiai užkietėjusių šokių muzikos mėgėjų lauks itin komfortabili ir idealiai linksmybėms pritaikyta VIP erdvė.

Šio renginio kokybę ir patikimumą užtikrina šokių muzikos klubas „Exit“ bei bene svarbiausių šių metų muzikinių įvykių mūsų šalyje „Red Hot Chili Peppers“ ir Lady Gaga koncertų organizatoriai „BDG Music“.

Lietuvos didžėjai negaili Steve Angello pagyrų

Nenumaldomai artėjant „Stebuklo“ dienai savo komplimentus pagrindinei vakaro žvaigždei „Swedish House Mafia“ nariui Steve Angello pažėrė trys Lietuvoje geidžiami ir populiarūs vakaro atlikėjai Lauris Lee, Jovani ir Ignas. Pastarasis teigė jaučiantis didelį džiaugsmą dėl į Lietuvą atvykstančios pirmo ryškumo šokių muzikos žvaigždės.

„Atrodo, mūsų šalyje jau spėjo sugroti visi svarbiausi didžėjai, tačiau „Swedish House Mafia“ iki šiol vis aplenkdavo Lietuvą. Bet man pavyko atvežti vieną iš „mafijos“ narių ir dar ne į bet kur, o į istorinę, ypatingą dvasią turinčią Trakų pilį. Tai yra mano, kaip renginių organizatoriaus, svajonės išsipildymas“, – tikino vienas „Stebuklo“ kūrėjų Ignas.

„Steve Angello yra būtent tas didžėjus, kuriuo besąlygiškai žaviuosi. Tikiu, kad naktis Trakuose bus vienas įspūdingiausių pasirodymų, kurį lyginsiu su naktimi, kai turėjau progą prieš kelis metus groti Vilniuje kartu su Davidu Guetta“, – teigė Lauris Lee.

Kartu su kolegomis pasirodysiantis Jovani taip pat neslėpė simpatijų šiam didžėjui bei prodiuseriui. „Mudviem su Ignu teko lankytis studijoje, kurioje darbavosi „Swedish House Mafia“ trijulė. Atmosfera ten įspūdinga, buvo neįtikėtinas jausmas pamatyti jų darbo vietą iš arti. Nesumeluosiu sakydamas, kad Steve Angello yra mano mėgstamiausias didžėjus. Groti Trakų pilyje prieš ar po jo – neabejotinai didžiausias mano kaip didžėjaus pasiekimas“, – šypsojosi ZIP FM „radistas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją