Vasarą šoks penktadieniais

Kaip ir praėjusiais metais, vasarą „Exit“ duris savo lankytojams atvers penktadieniais. Klubo vadovai teigia, jog vasaros metu būtinai išnaudos šventines dienas dideliems šokių muzikos vardams prisikviesti. Keli renginiai įvyks nedarbo dienų išvakarėse sekmadieniais.

„Kitais įprastais savaitgaliais šoksime penktadieniais, šeštadienius palikdami poilsiui gamtoje“, - sakė „Exit“ atstovai.

Trys žvaigždės - vienas renginių vardas

Pasak klubo „Exit“ vadovų, neabejotinai stipriausiu vasaros renginių ciklų taps „Sobieski Uogos“.

Būtent šioje renginių serijoje pasirodys trys didžiausios žvaigždės Dave Seaman, Hernan Cattaneo ir Ferry Corsten.

„Exit“ vasaros sezoną jau šį penktadienį skelbs diskžokėjas ir prodiuseris iš Didžiosios Britanijos Dave‘as Seamanas. Diskžokėjus garsus bendradarbiavimu su ryškiausiomis pasaulio pop scenos žvaigždėmis.

D.Seamano ir prodiuserio Steve‘o Andersono duetas „Brothers In Rhythm“ prodiusavo du Kylie Minogue albumus, „Pet Shop Boys“ bei „Take That“ kūrinius. Duetas garsėja šokių muzikos versijomis sukurtomis atlikėjams U2, Michael Jackson, Dido, David Bowie, Placebo, New Order, Blur ar Stingui.

Renginio „Sobieski Uogos: Dave Seaman“ svečias melomanams pristatys kovo mėnesį išleistą kompiliaciją „Renaissance: The Masters Series Vol. 7“.

Įtakingas D. Britanijos šokių muzikos žurnalas „DJ Mag“ kompiliaciją vadina stulbinančia, įrodančia, kodėl D.Seamanas savo pasirodymų metų surenka sausakimšus klubus visame pasaulyje.

Atlikėjas šį muzikinį rikinį jau spėjo pristatyti didžiausių Amerikos, Kanados, Australijos, Japonijos, Tailando ir Izraelio miestų klubuose. Į Lietuvą diskžokėjus atvyks po pasirodymo Serbijoje.

Anksčiau buvęs bene garsiausio šokių muzikos žurnalo „Mixmag“ redaktoriumi D.Seamanas vadinamas vienų produktyviausių diskžokėjų ir prodiuserių pasaulyje. Vien asmeninėje jo „sąskaitoje“ – net 21 šokių muzikos kompiliacija, išleista garsiausiose šokių muzikos rinkinių serijose „Renaissance“, „Global Underground“, „Mixmag“ ar „Back To Mine“.

„Džiaugiamės galėdami į Lietuvą atvežti karščiausias pasaulio šokių muzikos naujienas. Pasikviesti D.Seamaną, garsėjantį intensyvia penkiolikos metų trukmės diskžokėjaus karjera, šiuo metu yra itin sudėtinga. Muzikantas, praėjusių metų pabaigoje sulaukęs dukrytės, gerokai apkarpė savo kelionių grafiką ir didžiąją dalį laiko skiria šeimai“, - sakė renginio „Sobieski Uogos: Dave Seaman“ organizatoriai.

D.Seamano pasirodymų maršrutai jau keliolika kartų apraizgė pasaulį, atlikėjas garsus ir tuo, kad tapo pirmuoju tarptautiniu diskžokėjumi, grojusiu Kolumbijoje.

Renginių ciklas „Sobieski Uogos“ klube „Exit“ pristato įtakingiausius šokių muzikos pasaulio vardus. Šiuose renginiuose jau grojo tokios žvaigždės kaip Arminas Van Buurenas ir Anthony Pappa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją