Vankuveryje gimęs Alexas Gumuchianas, dabar puikiai visiems hiphopo muzikos gerbėjams žinomas kaip bbno$, visada mokėjo daryti dalykus kitaip. Pirmaisiais koledžo metais kartu su draugais atlikėjas įkūrė multimedijos kolektyvą, kuris sudrebino vietos muzikos ir mados sceną. Grupei išsiskirsčius, bbno$ toliau studijavo kineziologiją prestižiniame Britų Kolumbijos universitete, o laisvalaikiu tobulino savo muzikinius sugebėjimus, rašoma pranešime spaudai.

bbno$ maišo hiphopą, R&B ir elektroninės muzikos žanrus į savitą pagaulų bei hipnotizuojantį derinį. Eteryje pasirodęs 2010-ųjų pabaigoje, šlovę jis pelnė 2019-aisiais, kai kartu su prodiuseriu Y2K išleido singlą „Lalala“, kuris tapo platininiu ir užkopė į topų viršūnes tiek Europos šalyse, tiek Australijoje, Azijoje ir JAV. Tarp atlikėjo gerbėjų yra ir tokios pasaulinės žvaigždės, kaip Carly Rae Jepsen ar Enrique Iglesias. bbno$ per savo muzikinę karjerą pelnė vieno iš pažangiausių ir novatoriškiausių hiphopo atlikėjų vardą.

Dažnai bendradarbiaujantis su gimininga siela Yung Gravy, pvz., 2020-ųjų albume „Baby Gravy 2“, bbno$ ir toliau pristato išradingus albumus, tokius kaip 2020-ųjų „Goodluck“ ar „Have Fun“ bei 2021 m. pasirodžiusį „Eat Ya Veggies“. Šį rudenį atlikėjas savo gerbėjams pristatė penkis šmaikščius klipus ir naujausią albumą „Bag or die“, kuris dar kartą įrodo, kad šis kanadiečių dainininkas yra vienas originaliausių ir labiausiai stebinti bei provokuoti mėgstančių atlikėjų žemėje.

bbno$ koncertai – tai ekscentriškumas, originalumas, vakarėlis ir comedy stand-up’as viename. Atlikėjas grįžta dar vienam pasirodymui Vilniuje kitų metų kovo 28 d. Menų fabrike „Loftas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją