Kiekvienais metais didelio populiarumo sulaukiantis renginys jau 13 – ąjį kartą įvyks didžiausioje šalies arenoje. Čia specialiai ceremonijai sukurtus muzikinius pasirodymus surengs žinomiausi šalies muzikos kūrėjai bei bus išdalytos prestižinės „M.A.M.A.“ statulėlės, rašoma pranešime spaudai.

„Kiekvienais metais muzikos apdovanojimai suburia didžiulį būrį įvairių sričių profesionalų tam, kad sukurtų ryškų muzikos įvykį. Šiais metais tai bus jau 13 – oji apdovanojimų ceremonija, tad norisi dar labiau nustebinti susirinkusią publiką. Jau kuris laikas ruošiamasi ceremonijai ir pažadame, kad 2024 metų sausio 26 dieną susirinkusi publika arenoje tikrai liks nustebusi“, – intriguoja organizatoriai.

Ceremonijos metus bus paskelbti geriausi šalies muzikos kūrėjai įvairiose kategorijose, kuriuos išrinks daugiau nei 100 žmonių komisija. „M.A.M.A.“ apdovanojimų komisiją sudaro įvairūs žiniasklaidos atstovai, muzikos prodiuseriais, radijo stočių atstovai ir kiti su muzika susiję asmenys.

„Visi į apdovanojimų ceremoniją susirenkame, kad pagerbtume ryškiausius ir daugiausiai per metus nuveikusius muzikos srityje. Išrinkti tiek nominantus, tiek laimėtojus – be galo atsakinga užduotis, reikalaujanti didelių pastangų. Asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ atsakomybė surinkti duomenis iš įvairių partnerių, susisteminti įvairių pasiklausymo platformų duomenis, suskaičiuoti įvykusius koncertus, dainas ar albumus. Visa tai didelis ir atsakingas darbas, kuris užtikrina, kad tiek taryba, tiek balsavimo komisija turėtų objektyvius duomenis ir galėtų tinkamai įvertinti kiekvieną kūrėją“, – apie rinkimus pasakoja asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininkas Martynas Tyla.

Šiandien startuoja išankstinė bilietų prekyba į 2024 metų sausio 26 dieną įvyksiančią ceremoniją „M.A.M.A.“ su išankstinės prekybos kodu, o penktadienį 9 val. ryto startuos vieša bilietų prekyba visiems norintiems renginį stebėti Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją