Šių prodiuserių klientų sąraše galima rasti Tiną Turner (Terner), Billy Idolą (Bilį Aidolą), Sheryl Crow (Šeril Krou), "Massive Attack", Snoop Doggy Doggą (Snup Dogi Dogą) ir "Simple Minds". “Skamp” single “Na na na“ yra keturi titulinės dainos variantai, tame tarpe ir angliškoji, akustinė bei regi stiliaus versijos.

“Mes ką tik Lietuvoje praleidome tris savaites, kurių metu keliuose koncertuose ir renginiuose atlikome “Na na na”. Atrodo, kad žmonėms patiko ir dainos melodija, ir idėja... kad viskas sukasi aplink meilę, o ji su mumis krečia pačius įvairiausius pokštus. Tačiau visada pagaliau paaiškėja, jog mes mylim vardan to, kad mylėtume ir patys būtume mylimi. Todėl manau, kad “Na na na” puikiai tiks šiuo metu, kai aplink vasara, o visų nuotaika – pati geriausia”, - sakė Erica.

Šią savaitę grupė atvyks į Vilnių pristatyti singlo, o penktadienį Rygoje apšildys dainininkę Macy Grey (Meisi Grei). „Mes – sužavėti! Visi esame Macy Grey gerbėjai. Prieš kelias savaites nepavyko apsilankyti jos koncerte Dubline ir staiga - tokia žinia – mes ją apšildysim Rygoje! Aišku, abejonių nekilo! Su didžiausiu malonumu atliksime 50 minučių programą “, - pasakojo Erica.

„Skamp“ ir Macy Grey koncertas vyks 23 d. "Mezaparks Song Festival Ground" Rygoje. Bilietus galima įsigyti www.bilesuserviss.lv ir www.piletilevi.ee.