Kadaise rašytojo plunksną į sintezatorių oscilatorius (sintezatoriaus garso pagrindas, nuo kurio prasideda pats garsas analoginiam sintezatoriuje – aut.) iškeitęs SINAGE teigia, kad įkvėpimo semiasi iš aplinkos garsų. Būtent garsas yra nauja žodžio forma, kurią autorius naudoja savo muzikinių istorijų pasakojime. Jo paieškos ir perkėlimas į audio lapą yra nuolatinis iššūkis, bandant kuo geriau perteikti konceptualius pasaulius, gimstančius SINAGE fantazijoje.

Kūrinys „Girl from Pyromont“ supažindina su viena iš pagrindinių fikcinio Didžiojo miesto, esančio albumo „Labirintas“ epicentre, veikėjų. Tai švelni ir kukli mergina, slepianti savo tikrąjį pašaukimą – būti lydere kontrolės perspaustoje sintetinėje visuomenėje. Todėl kūrinyje jaučiamas švelnumo ir agresyvumo mišinys, judėjimas vis gilyn, arčiau išsilaisvinusio pasaulio vizijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)