Penktadieninė „Silence“ diskoteka savo programa užtvirtins ir dar kartą pasidžiaugs visu tuo, kas prasmingiausio šeimos gyvenime įvyko 2011-aisiais. Koncertai ir vakarėliai Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Belgijoje, Rusijoje ir kitose šalyse, plokštelės solidžiose užsienio elektroninės muzikos leidyklose, dukterinė „Silence“ įrašų kompanija „Best Kept Secret“ ir, be abejo, augantis gerbėjų Lietuvoje palaikymas.

Visa tai tapo įžanga į strategiškai stiprius planus 2012-iesiems, apimančius tiek naujus įrašus, tiek jų sklaidą pasaulyje ir, žinoma, daug kelionių.

„Ataskaita 2011“ į siaurą, bet talpią „Opium“ sceną suburs praktiškai visus „Silence“ narius, besiruošiančius ir gyviems pasirodymams, ir DJ setams. Tai – Vidis, Mario, Leon Somov, Few Nolder (pristatysiantis ir savo alter ego New Found Land) ir, žinoma, visiems komandos vyrams bei šokių aikštelei diriguosianti diskotekų diva Jazzu.

Pirmojo klubo aukšto erdvę „Silence“ patikėjo artimiems savo draugams ir muzikiniams įkvėpėjams – „Mondayjazz DJs“. Įrašų žonglieriai Justas Fresh ir Tadas Quazar savo ruožtu į kompaniją pasikvietė kylančias purvinosios vilnietiškos elektronikos viltis – 97wlrd ir Brolį.

Jungtiniai „Silence“ narių ir draugų šokiai taps paskutiniu šiemet „Silence Night“ renginiu Vilniuje. Naujuosius metus, kaip jau įprasta, šeimyna sutiks cirko arenoje. „Silence Circus“ karnavalas į 2012-uosius žengs industrinėse Kauno „Gargaro“ erdvėse – apie tai netrukus bus papasakota plačiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją