„Mudu su Viktoru Diawara mano neeilinio gimtadienio proga išdrįsome naujai interpretuoti „Anties“ dainas ir pavadinome būsimą albumą „ANTIS kaip KAnDIs“. Viktoro talentas – išgirsti tai, ko negirdi kiti, mane stulbina“, – pranešime spaudai sako Algirdas Kaušpėdas. „Taip atsitiko ir su „Anties“ dainomis – jis jas išgirdo visiškai naujai: originaliai, džiaugsmingai ir įtikinamai. Artėjantys koncertai skirti visiems, kurie savo gyvenimą nors truputį asocijuoja su „Anties“ muzika.“

Šiems pasirodymams muzikantai parengė išskirtinę programą, kurioje ne tik geriausios „KAnDIes“ dainos, bet ir naujai atgimę legendiniai „Anties“ kūriniai. „KAnDIs“ jau išleido du singlus iš būsimo albumo – klausytojai gali išgirsti naujai atgimusius hitus „Kažkas atsitiko“ ir „Pokštas“.

Artėjant koncertams, Algirdas Kaušpėdas ir Viktoras Diawara pristatys dar daugiau naujai atgimusių „Anties“ dainų. Vilniuje ir Palangoje žiūrovų laukia dar daugiau kultinių kūrinių, tarp jų „ Alio, alio“, „Zombiai“, „Klasėj mane kalbina“, „Alyvos“ bei specialiai šiam koncertui ruošiamos „Anties“ dainos, kurios nepateko į albumą „ANTIS kaip KAnDIs“.

Pasirodymuose taip pat skambės ir mėgstamiausi „KAnDIes“ kūriniai iš pirmojo grupės albumo „Už poliarinio rato“ – „Moteris“, „Vėjas“, „Tavęs nėra“, „Už poliarinio rato“.

Antrasis grupės „KAnDIs“ albumas „ANTIS kaip KAnDIs“ bus išleistas vinilo formatu dar iki rugpjūčio koncertų. Albumą leidžia agentūra M.P.3. Algirdo Kaušpėdui septyniasdešimtmečiui skirti šventiniai koncertai, kuriose skambės geriausios „Anties“ ir „KAnDIes“ dainos, įvyks rugpjūčio 10 dieną Vilniaus „Vasaros terasoje“ ir rugpjūčio 15 dieną Palangos koncertų salėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją